Şeriat mı hadi bakalım..

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Hahaha yazıyı okumadan niye bana yorum yapıyorsun sen beni Yahudi mi sandın🤣🤣 yazıyı oku ve Yahudi arkadaşın varsa bir zahmet ona söyle. Doğrusun, neteyahu veya Trump gibi kıçı kırık biri gelse sizi çoktan öldürmüştü. Neyse ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde yaşıyoruz ve Türküz.

Farkında değilsin daha ağır bir cevap verdim onu yok saydım🤣🤣

Onlarınkine de şeriat deniyor. Benim yorumum tüm şeriat kanunları için geçerli.
Yahudiye de Müslüman'a da gidiyor yorumum.

Karakteristik ateist söylemleri ile ilk defa karşılaştığımı sanıyorsan yanılıyorsun, kolay gelsin.!

Sen hangi meyvesin Çünkü senin genlerine, dna yapına, yaşam formuna, katkıda bulunan meyvelerden yemek bile istemiyorum🤣🤣🤣

söylediklerim doğru mu yanlış mı ona cevap ver, inanç tercihleri çoğu zaman bireysel bir keşiften ziyade sosyokültürel mirasın ürünüdür. sosyoloji ve istatistik bize gösteriyor ki insan, büyük ölçüde doğduğu coğrafyanın hakim inanç sistemini benimser.

eğer yanlış ise buyur senin argümanını dinleyelim. karaletristik ateist söylemi eğil akılcı bir söylem. doğduğun coğrafyanın toplumu inandığı din ne ise %99,9 ona inanıyorsun matematik de bunu söylüyor, istatistikler de, oranlar da.

öte yandan, siyasal düzlemde şeriat talebini dile getirenlerin, bu talebin toplumsal, hukuki ve bireysel özgürlükler açısından doğuracağı sonuçları bütüncül bir biçimde düşündün mü, tecrübe ettin mi, yaşadın mı ? mesela hiç şeriat olan bir ülkeye gidip bunu savunacak bir argüman elde ettin mi ?

yok anca şeriat isterim şeriat isterim oldu canım yanında mayonez de ister misin ?

ama ben sana karakteristik bir islamcı söylemi söyleyeyim madem çok istiyorsun, önce şeriat isterler sonra şeriat ile yönetilmeye başlayınca avrupa'nın medeni ülkelerine kaçmak için her şeyi yaparlar : )

aaa bugün de şeriat gelmedi tüh : ) bak gelirse başı açık emoji bile atamazsın ona göre, seni şeriattan koruyacak adam da bulamazsın ahaha.

Yazık, Emek emek uğraşıp da bunu yazmış🤣 madem benimle muhatap olmak istiyorsan sana diğer ateistlere de yaptığımı yapayım ben noktayı koydum sen parantez açtıysan, bir zahmet devam et bildiğin yolda, çıkarken de Parantezi kapat ve noktayı koy açık kalırsa bir yerleriniz yel yapıyor herhalde yaramadığı belli. Hadi yoldaş baş baş🤣🤣

Abi müslümanlarda sevişiyo..
haberin olsundjxnsh
Aaa ama nasıl olur🤣 ben 3d yazıcılar önceden de bulunmuş bizden saklamışlar diye inanıyordum🤣🤣🤣

Yazık, Emek emek uğraşıp da bunu yazmış🤣 madem benimle muhatap olmak istiyorsan sana diğer ateistlere de yaptığımı yapayım ben noktayı koydum sen parantez açtıysan, bir zahmet devam et bildiğin yolda, çıkarken de Parantezi kapat ve noktayı koy açık kalırsa bir yerleriniz yel yapıyor herhalde yaramadığı belli. Hadi yoldaş baş baş🤣🤣
adam yapmaması gereken birsey yapıp seni ciddiye almis ve sana cevap vermiş. niye saçma sapan şeyler yaziyosun? geçen gün bana da yaptın aynısını. sende suç yok seni bu forumda tutup bir de üstüne yazarlık verende kabahat.

adam yapmaması gereken birsey yapıp seni ciddiye almis ve sana cevap vermiş. niye saçma sapan şeyler yaziyosun? geçen gün bana da yaptın aynısını. sende suç yok seni bu forumda tutup bir de üstüne yazarlık verende kabahat.
Ya Bir zahmet benimle muhatap olma Seni muhatap almak bile istemiyorum Ötede oyna.

tabii tabiii. aynen öyle. cevap veremeyince seni kale almıyorum demek, satrançta şah mat olup zaten oyun oynamıyordum demeye benziyor. argüman üretemeyince verecek cevap bulamayınca muhatabı küçümsemek, haklı olduğunun değil çaresiz olduğunun göstergesidir. benim kalemim değilsin zaten bunu bütün forum biliyor, sadece sen bilmiyorsun, gerçi sen de biliyorsun da işine gelmiyor.

Yönetime teklifi yaptık, umarım olumlu bir yanıt gelir de çocuk parkında sana baş köşe ayırsınlar hahaha.
Bizi düşündüğün için minnetrarım sana ağam ama biz şu an sayende çok güzel eğleniyoruz çocuk parkına gerek yok şu an.

Bak her gün delilerce sevişen azılı hiristiyan Putin İran'a yapılan saldırıyı kınıyor. Demekki iyi Hiristiyanlar'da varmış demi.

Son düzenleme:
Geri