Seriat Gelsin mi ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Turkiye'ye Seriat Gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    20
Hayır Asla ile
İnsana dayalı yönetime güvenilmez şıkkı arasındaki farkı birisi bana anlatabilir mi? :D

Ona göre oy kullanıcam. :D

Hayır Asla ile
İnsana dayalı yönetime güvenilmez şıkkı arasındaki farkı birisi bana anlatabilir mi? :D

Ona göre oy kullanıcam. :D

İnsana dayalıyı seçenler ki ben seçtim şeriata saygı duyan ve özüne inanan ama şeriatı hakkıyla uygulayabilecek insanların olmadığının da farkında olanlardır ..

Hayır aslayı seçenler ise şeriatın pratiğine de teorisine de tümden karşı olanlar ..

İnsana dayalıyı seçenler ki ben seçtim şeriata saygı duyan ve özüne inanan ama şeriatı hakkıyla uygulayabilecek insanların olmadığının da farkında olanlardır ..

Hayır aslayı seçenler ise şeriatın pratiğine de teorisine de tümden karşı olanlar ..

O zaman Şeriat iyidir ama hakkıyla yapabilecek insan bulunmuyor şıkkını da görmek lazım değil mi?
Yani tarafsız bir anket için. :)

Baktığınız zaman iki olumsuz şık, bir olumlu şık.

O zaman Şeriat iyidir ama hakkıyla yapabilecek insan bulunmuyor şıkkını da görmek lazım değil mi?
Yani tarafsız bir anket için. :)

Baktığınız zaman iki olumsuz şık, bir olumlu şık.

Valla ben o şıkkı okuduğumda senin yazdığın gibi algıladım ama haklısın aslında ilk anlamında öyle durmuyor ..

Varmak istediğimiz yer Suriye, Irak, Libya, Sudan, Yemen, Mısır ise evet,

Değil ise hayır.

Afganistan demiş miydim?

kendi sistemimizi kurmalıyız başkalarını taklit ederek bu kadar işte

Şeriat filan gelmesin. Az buçuk mantığı olan adam şeriatın gelmesini istemez zaten.

adnan oktr gelsn başmızı güvnle hava yastklarna dayayalım

Şeriat mükemmel bir sistem olmasına rağmen, uygulanmasını insanoğlu yaptığı için çok da sakıncalıdır.

Geri