Seriat Gelsin mi ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Turkiye'ye Seriat Gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    20
Turkiyeye seriat gelse daha mi iyi yonelitir yoksa aksine cikmaza mi duser..

Milleti tahrik eden birbirine düşüren konular açmayalım forum yöneticilerine rica ederim böyle konuları açılmasına müsaade etmesin isteyenle istemeyen birbirine giriyor

niye birbirineze dusuyorsunuz herkes fikrini beyan edebilir saygili bir sekilde.

yakında görürsün saygıyı beni tanımayanlar bile gerici yobaz oyunu makarnaya kömüre satan diye iftira ettiler bu milletin seviyesi o konuları adamca konuşacak seviyeye gelmedi kişiye görüşe inanca saygı göstermiyorlar

yakında görürsün saygıyı beni tanımayanlar bile gerici yobaz oyunu makarnaya kömüre satan diye iftira ettiler bu milletin seviyesi o konuları adamca konuşacak seviyeye gelmedi kişiye görüşe inanca saygı göstermiyorlar

yani bir bu konuyla alakali degil diyecek olan her yazisinda soyler onlari onlarin kisiligine kalmis birsey saygi duymayana saygi gosterilmez.

Yabani Bey madem konuyu siz açtınız fikrinizi de söyleyin

insana dayali yonetime guvenilmez..

bknz: iran, mısır, arabistan vs. vs.

Daha önce benzer bir konu vardı diye hatırlıyorum ..
Şeriat ısmarlama getirilecek bir şey değil getirebilecek donanım ve anlayışa sahip kimse de yok şu dünya da .. O yüzden maalesef soruya olumsuz cevap vermek durumundayım ..

bıktım bu konulardan yemin ederim düşünceleriniz gibi düşnüceler görünce tatmin mi olacaksınız ne şeriatı ne gelmesi ki gelmeyeceğini bildiğiniz halde tartışmak gereksiz

Bu konu Anayasamızın değiştirlemez, değiştirlmesi bile tavsiye edilemez maddelerine aykırıdır.

Yabani yine is basinda.

Şeriat iyidir ama Peygamber Efendimiz gibi adil bir yönetim olmazsa şeriat ışidin yaptıklarına döner.

Kendi fikrim şeriat insan insafına kalmış ne kadar adil olabilir bilmem ama benden daha günahkar birinden sorguya çekilmeyi istemezdim yaptığım günahlardan allah sorumlu ancak o benim yapıp yapmayacağımı önceden biliyor herşey Kadir beni kuluna yargılatmak doğasına aykırı bana günah işletme özgürlüğü vermiş benim suçum ne..

Kendi fikrim şeriat insan insafına kalmış ne kadar adil olabilir bilmem ama benden daha günahkar birinden sorguya çekilmeyi istemezdim yaptığım günahlardan allah sorumlu ancak o benim yapıp yapmayacağımı önceden biliyor herşey Kadir beni kuluna yargılatmak doğasına aykırı bana günah işletme özgürlüğü vermiş benim suçum ne..

"iradesi" olan bir varlıksın. Güzellikleri veya dini tabirle helali seçme iraden var. Bir iradesiz koyun değilsin sahibim götürdü gittim diyebilesin.

3 dna'lı bebek doğdu adam hala şeriat iyidir diyor ajsbxjjsn

Geri