Şeriat düzeni ile yönetilen bir ülkede yaşamak ister miydiniz ?

Konu sahibi son olarak 4787 gün önce görüldü

Şeriat düzeni ile yönetilen bir ülkede yaşamak ister miydiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    64
Kuranda ki gibi yaparlarsa Şeriat olur. Ama bu ülke ve diğer şeriat olan ülkeler kuranda ki gibi yapmıyor.

Hayır, isteyenlerin de deneme süreci için İran'a göçünü isterim

İsteyenler gitse de kalan sağlarla insan gibi yaşayabilsek.

Şeriat i bilmeden yorum yapanları anlamıyorum :) bu.kadar tağutcu olmAyın be

Şeriat yerine daha iyi bir eğitim istediğimiz zaman yobaz olmaktan kurtulacağız.

bazı yorumlar gerçekten güldürdü ...

Üzerine düşünülmeden, mizah veya benzeri bir amaçla mı yazıldı? Şart sağlandığında görüşünüzün hayata geçeceğine inanıyor musunuz?

Şeiatla yönetilmek istememem mizah değil gerçek ama bunu ifade şeklim mizah. Din temeli üzerine yaşamak istemiyorum, demokrasi ve düşünce özgürlüğünden yanayım. Ve inanç da

Allah ile yüzyıllardır zaten kandırılıyoruz yetmedi şimdi bunu yasallaştıracağız.

şeriat, allahın kurallarıdır. ben müslümanım diyen birinin şeriata karşı çıkmasını anlamıyorum

aslında kimse şeriat istemiyorda , herkes "ya gelse güzel olur ama bence bunlar şeriatı beceremez yaaaa" cümlesini koz olarak kullanıyor.

şeriat, allahın kurallarıdır. ben müslümanım diyen birinin şeriata karşı çıkmasını anlamıyorum

Şeriat gelsin dediğimizde milyonlarca Allah ile karşılaşacağız demektir.
Birimiz çıkacağız,''Tayyib'in Allah'ının kanunlarını istemiyorum, Fethullah'ın Allah'ının kanunlarını beğeniyorum'' diyecek, öbürümüz, '' ben ikisinin Allah'ının kanunlarını beğenmiyorum benim şeyhimin Allah'ı daha demokrat o olsun'' diyecek
Bir diğeri,''benim Allah'ım filandır'' kimi de, ''Allah benim'' diyecek.
Bu böyle gidecek ve Allah'lar çoğalacak milyonları bulacak..
kan gövdeyi götürecek, ABD ve İsrail ve Haçlı ordusu elini kolunu sallayarak ülkemize girip ''Hadi lan defolun, en büyük Allah benim'' deyip şu an Ortadoğu'da yaşananlar gibi ülkemizi işgal edecek..
Yoksa, siz bunu mu istiyorsunuz?

Yıllardır. "Kusursuz olan İslamdır, Müslümanlar değil" denilip 1 tane bile doğru düzgün Müslüman gösterilemediği gibi, yine yıllardır "gerçek İslam bu deeel" denilip, bir türlü gerçek islam bulunamadığı gibi, bu sefer de "Şeriat hukukuyla yönetildiğini sandığınız o ülkelerde uygulanan şeriat hukuku değildir." denilip, GERÇEK ŞERİAT HUKUKU UYGULANAN ÜLKE bulunamıyor... Yorumlar epey güldürücü.

Geri