Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şeriat düzeni ile yönetilen bir ülkede yaşamak ister miydiniz ?
Asla istemezdim.
Ben devletin din kurallarıyla yönetilmesine karşıyım, devlet kuralları her zaman değişir ama din kuralları değişmez.
Yani çatışırlar.
Şeriatin sonucu geri kalmış cahil bir halk ve çağa ayak uyduramamış bir ülkedir.
şeriat kelime olarak Allah yolu demektir. Allah'ın yolunun düzenindemi evet yaşamak isterim.
O zaman şeriat hukukunun olduğu yerlerde yaşa diyecek arkadaşlara ve düşünecek arkadaşlarada diyim. Şeriat hukukuyla yönetildiğini sandınız o ülkelerde uygulanan şeriat hukuku değildir.
Su anda örnegi olmayan bir rejim hakkinda fikrim yok.
Bana göre seriat kanunlari ile hicbir ülke yönetilmiyor.
Fakat, Seriat yönetimi Allahin kurallari ile yönetilmek ise, Müslümanlarin bu konu hakkinda fikir belirtirken daha dikkatli olmasini öneririm.
tabii hatta tüm zina eden hatunların avret yerlerini dağlardım :zuha:
ya nasıl zeka eseridir bu konular vay arkadaş
şeriatı yaşamayı severim evet ama herşey dozunda bana şeriati şart koşan ülke istemem herşeyi özgür irademle yapmayı seviyorum şeriatide istedikleri şekle soktular islami şeriate evet