Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende imzaladım inşallah amacına ulaşır bu imzalar
Teşekkürler TATLI bizlere ulaştırdığın için ve bu duyarlı davranışından dolayı. Aslında bu çocuğa saldıranları götürmeli bir yerlere. Çünkü sorun Serhat da değil. Umarım işe yarar.
ben tweet attımgüzel fikir evet arkadaşlar yapabilirseniz böyle kaynak linki ya da forumun linkini daha çok ulaşır
Ben de tweet atıp follower kitlesi geniş kişi ve kurumları da etiketledim. Umarım faydası olur. :cici:
keşke herkez elinden gelen yardımı yapabilse...
İnşAllah işe yarar.
İmkanım olsa daha fazlasını yapmak isterdim. Bir imzayı esirgemiyorum asla esirgemem feda olsun imzalar. İnşallah sesi duyulur. Benim de arkadaşım var konuşması bozuk. İnsanlar beni sevmezse diye nasıl da korkuyor. Onlarda bizden yarın bir gün biz de onlardan olabiliriz. Bu hiç belli değil. İnşallah güzel bir eğitim alır kardeşimiz.![]()
duyarsız olmadıgınız için teşekkürler.
Allah yardımcısı olsun elimiz den geleni yaparız evelallah
Ne kadar da tatlı bir çocuk . Yaratana Kurban olunur.
umarım bir katkımız olur
oyumu verdim. umarım serhat dostumuz için iyi bir iş yapmışımdır , bu beni çok sevindirir.
zira içim parçalandı..
İmzaladım canım hemen.
Allah yardımcısı olsun çok zor, benim de tanıdıklarım var.
imzayla biten bir işdegildir engile derken üzüntü duyuyorum kim olmak ister bir imzayla düzeltile birlinir bir işse imza atmayayan elin bilegi kırılır.
ama herzaman düsünmeklazımdır belki bende olabilirdim:? sorususu cok içtendir benim imzam nickimdir herdaim....