Serhata güzel bir eğitim

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2405 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TUMBLR'DA BİR POST VARDI ENGELLİ BİR KARDEŞİMİZDİ. ADI SERHAT.ARKADAŞLARI TARAFINDAN ŞİDDETE UĞRAYAN ÇOCUK.

İşte post:

Bu sinifimdaki yari engelli arkadaşım Serhat.Duzgun konusamiyor,yazamiyor ve soyleneni tam anlamiyor.Sinifta alay konusu oldu,gucsuz,saf ve temiz oldugu icin dayak yedi.Bugun oldugu gibi.3 kisi tarafindan dayak yedi.Cok agladi.Annesi perisan haldeydi.Ogle tatilinden sonra okula gelmek istememis Serhat.Annesi okula gelip hungur hungur agladi.Cidden aciyorum insanlara.Benim bile gozlerim doldu.Ya acimiyorlar mi? Cidden ya.Empati yapin.Onun yerine koyun kendinizi.Bir de cocuk kufur etmiyor bisey yapmiyor.Tek yaptigi ders dinlemek.O cocuk ona yapilanlari hak etmiyor.INSANLARA ACIYORUM.

DEVLET OKULUNDA DEĞİL ÖZEL BİR YERDE EĞİTİMİ VE TEDAVİSİ DEVAM ETMELİ.AİLESİNİN DURUMU İYİ DEĞİL SANIRIM BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATALIM SAĞLIK BAKANINA KADAR ULAŞSIN O ÇOCUĞA BORÇLUYUZ BUNU SEVGİMİZE İHTİYACI VAR İNSANLARIN ZARAR DEĞİL YARAR VERDİĞİNİ BİLSİN ARTIK BERABER BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATALIM DEDİK UMARIM YARDIMIMIZ DOKUNUR.

tumblr_inline_mummzeX48v1rfhi75.jpg

İmzalama linki :

Serhat Kardeşimize Daha Güzel Bir Eğitim İmza Kampanyası - imza.la

kaynak sahibi : Solist, Serhat kardeşimiz için imza topluyoruz. Amacımız ona uygun okulda ona uygun eğitimi verebilecek ona uygun arkadaşları olan özel bir okula gitmesi. Herkese yayın bunu sesimizi duyuralım lütfen.

İnsanın içini parçalayan,üzücü bir durum ..
Serhat kardeşimiz için yapabileceğimiz buralardan sadece bir imza onuda esirgemedik,Allah gönlüne göre versin gereken yardım yapılır umarım.

inşallah faydasını bulurda bir daha cahil kişiliksizlerin saldırısına ve şiddetine maruz kalmaz :(

İnsanın içini parçalayan,üzücü bir durum ..
Serhat kardeşimiz için yapabileceğimiz buralardan sadece bir imza onuda esirgemedik,Allah gönlüne göre versin gereken yardım yapılır umarım.

İmzaladım canım hemen. :cici:

Keşke daha fazlası yapılabilse.

inşallah faydasını bulurda bir daha cahil kişiliksizlerin saldırısına ve şiddetine maruz kalmaz :(

duyarsız olmadıgınız için teşekkürler.

Umarım faydamız dokunur.Bende arkadaş listeme ileteceğim linki.
Teşekkürler.

İmzanız kaydedildi. Kampayaya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürler.

imzaladım umarım bi faydamız olmuştur.

Twitter'da paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır. Hesabı olanlar bi kere paylaşabilir.

İnşALLAH faydası olur bende imzaladım

Twitter'da paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır. Hesabı olanlar bi kere paylaşabilir.

ben tweet attım :) güzel fikir evet arkadaşlar yapabilirseniz böyle kaynak linki ya da forumun linkini daha çok ulaşır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri