Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben sizin oldugunuz yere geleyim .p
Ankara'ya Covid bitince de git Sade, o zaman geleyim bari .p
Lari'nin o balkonunda keyif yapmazsam, gozlerim acik gidecek :D

Aa @juju sen de mi Ankara'dasin? Ankara'yi da hic sevmem ama siz varsaniz, sevecegiz artik mecbur : ))

Kararlasip gidelim cidden shini yaa ları de misafir oluruz evi uygun zaten.
Hem o bizi doyurur @juju gibi değil..

Arkadaslar bakin ankara da bir se yok.. gelin biz toplanip izmir e gidelim sade’ye. Yani bence bize yemek falan yapmaz bu. Artik disarda bi otelde kaliriz..

Kararlasip gidelim cidden shini yaa ları de misafir oluruz evi uygun zaten.
Hem o bizi doyurur @juju gibi değil..
Amannn 2 yumurta kirariz yine doyariz, ne olmus Sade : ))
Senin oldugun evde ac kalmayiz biz.
Ben de cok istiyorum ama daha ailemi goremedim Sade, su covid donemi gecsin de icimiz rahat olur.,
Hem belki Lari bizi konsere bile goturur .p

Amannn 2 yumurta kirariz yine doyariz, ne olmus Sade : ))
Senin oldugun evde ac kalmayiz biz.
Ben de cok istiyorum ama daha ailemi goremedim Sade, su covid donemi gecsin de icimiz rahat olur.,
Hem belki Lari bizi konsere bile goturur .p

covid bitmez ama azalır ancak o zaman olabilir yada maskeyle evde birbirimiz den uzak oturcaz bugün zeyle onu konuştuk.d

Arkadaslar bakin ankara da bir se yok.. gelin biz toplanip izmir e gidelim sade’ye. Yani bence bize yemek falan yapmaz bu. Artik disarda bi otelde kaliriz..
Dogru diyorsun, bahceli vardi bir de tunali taraflari. Simdi insanlar nerelere gidiyor, haftasonu nerede vakit geciriyorsun juju?

Dogru diyorsun, bahceli vardi bir de tunali taraflari. Simdi insanlar nerelere gidiyor, haftasonu nerede vakit geciriyorsun juju?

Valla ben virus sebebiyle ankaraya gidip geliyorum shinisko. Su anda ailemin yanina geldim. Baska sehirdeyim..
3 yildir tunalidaydi is yerim. Ben cok severim tunaliyi ve ust taraflarini nene hatun vs ama eski keyfi yok tabi. Bahceliyi hic sevmem nedense. Her yer uzerime uzerime geliyor. Bayadir da gitmedim. Simdiki gencler umitkoy cayyolu taraflarinda geziyorlar.. biz yaslandik tabi. Evde cay iciyoruz.

Valla ben virus sebebiyle ankaraya gidip geliyorum shinisko. Su anda ailemin yanina geldim. Baska sehirdeyim..
3 yildir tunalidaydi is yerim. Ben cok severim tunaliyi ve ust taraflarini nene hatun vs ama eski keyfi yok tabi. Bahceliyi hic sevmem nedense. Her yer uzerime uzerime geliyor. Bayadir da gitmedim. Simdiki gencler umitkoy cayyolu taraflarinda geziyorlar.. biz yaslandik tabi. Evde cay iciyoruz.
Bizim paramiz yoktu tabi o zamanlar juju, fakir fakir dolaniyorduk .p Acik bufe kahvaltisi icin giderdim ben Bahceli'ye.
Nene Hatun'u, Umitkoy'u filan hic hatirlamiyorum.

Bizim paramiz yoktu tabi o zamanlar juju, fakir fakir dolaniyorduk .p Acik bufe kahvaltisi icin giderdim ben Bahceli'ye.
Nene Hatun'u, Umitkoy'u filan hic hatirlamiyorum.

Sen daha once terki diyar etmissndir de ondan. Buyuyor git gide. Eskiden tarla yerler simdi merkez oldu. :(

Yine biri goygoy mesajima son derece ciddi cevap verdi.. arkadaslar ben forumda ciddiye almaniz gereken son insanim ya. Litfin.

Geri