Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Etmemem icin bir neden var mi? Yok. O zaman neden etmeyeyim.

“ burada
kendimizi mahvetmek,
kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek
ve ölmek için bulunuyoruz.

.
moonstruck -1987

Sabahları uyanıp parıldayan güneşi gördüğümde, "Al işte, yine cenneti andıran bir gün ve yine insanlar bunu mahvedecekler" diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Genç Werther'in Acıları, Goethe

Hastayım hasta canım ister pasta..

Ay forumdaki herkes de hasta. Foruma girerken ağzına o kapama şeylerinden tak. Bize de bulaştırma. Bu da şey gibi oldu forumda birbirine çay poğaça ikram eden üyeler gibi ama idare et.:kahkaha::OLG8k5::53263xgy4fil8j5:

Ay forumdaki herkes de hasta. Foruma girerken ağzına o kapama şeylerinden tak. Bize de bulaştırma. Bu da şey gibi oldu forumda birbirine çay poğaça ikram eden üyeler gibi ama idare et.:kahkaha::OLG8k5::53263xgy4fil8j5:

Yeni oyun kime hastalık ikram etmek istersin ben kesinlikle sanaa :teh:

Bu yıl öğrendiğim en büyük ders hiçbir şeyi zorlamamamız gerektiğidir: konuşmalar, arkadaşlıklar, ilişkiler, dikkat, sevgi. Zorunlu olması gereken şeyler için savaşmaya değmez, çünkü gerçekleşmesi gereken her şey olacak, olmayacak şeyler olmayacak.

“ damağında ki o küçük çizik,
dilinle oynamasan hemen geçer ama duramıyorsun.
oynuyorsun ..”

.
figh clup - 1999

Çok dayanırım,savaşırım.Öyle çok savaşırım ki vazgeçemeyeceğime inanırsınız. Ama bir gün gelir karşıma otursanız,ağlasanız,bağırıp çağırsanız duymam.Kahve uzatsanız görmem,kalkıp çarpsam yanmam,acınızı bile duymam.Ben komple silerim, kafamdan yeryüzünden gözümün önünden silerim.

dünyadaki en sinir bozucu duygu, söyleyecek çok şeyin olup da bunu kelimelere nasıl dökeceğini bilememek olmalı.

a. bracken

yGF4Nh.jpg

Orkestrası dağılmış bir yalnızlık senfonisi.

Hangi hüzüne tutunmaya çalışsak dağılıyor notaları..

Geri