Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Annem bu zamana kadar çalışıp didinip bize her şeyin en iyisini aldı kendini hep geri planda tuttu. Bu duruma hep çok kızdım bizi düşünmeyi bırak artık kendin için çalış gez dolaş ye iç gez ama nafile yine aynı yine aynı anne yüreği.. Bir hafta önce doğum günüydü hediyesini ancak bugün zaman bulup aldım çok kızdı ama olsunn. Oturduk bugün beraber yeni telefonunu çözmeye uğraştık sabırsız biriyim aslında ama anneme karşı sabrım sonsuz.. Seviyorum kadın seniiiiiiii..

https://youtu.be/FhyCXUT_5as

-*

jWwkz1.jpg

juju sana mesaj var..

Beni gercekten seven tek insan reyyan. Donmemis mi daha katardan. Ne katarmis arkadas. Gitti donmedi.

Bende seviyorum pislik yapma.. 3 yıllık iş almış orada ne zaman gelir izine bilmiyorumm . Gelse gidip göreceksin sanki yaaa..

Kiskanma gorusuruz. 3 yillik is aldiysa soyle, parasinin birazini bana versin. Ayrica soyle gelsin buraya.

Şimdi ikimizin bir fotoğrafı olmalıydı ama öyle duvara asmalık değil.
Cüzdanda taşımalık da değil.
Telefonda saklamalık hiç değil.
İstiyorum ki kitap arasında unutulmalık bir fotoğrafımız olsun.
Bundan üç yüz yıl sonra birisi o fotoğrafı bulsun ve desin ki: " Bir adam bir kadına nasıl bu kadar güzel bakar ? "

Kendi küçük yöntemlerinizle başkalarını yağlama fırsatı istiyor, sonra da kendinizi özgürlük istediğinize inandırıyorsunuz. Açgözlü birer para delisisiniz ama kendi cümlelerinizin sihriyle vatansever olduğunuza inanıyorsunuz. Bütün emeliniz inkar etmeki ki bu safi bencilliktir, ama siz insaniyet için acılara maruz kalmış fedakar canlar gibi davranıyorsunuz.

Demir Ökçe / Jack London

“ insanlar
incelikten yoksun
bir yüz okuyucusudurlar
ve başkaları hakkındaki kararlarını çabucak vermekten kaçınmazlar. ..”

Her şeyi kafasına takan biriyim zannediyordum ama fark ettiğim her detayın beni haklı çıkardığını gördükten sonra kendi omzumdan öptüm. Meğer insanlar yanlışlarını örtmek için karşısındakine takıntılı muamelesi yapmaya bayılıyormuş onu anladım.

Sende hep gıygıygıy mıymıymıy. Bıkmadın anacım duygusallıktan.

Geri