Serendipçe

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mıh ile çivinin farkı... Çiviyi tahtaya çaktığınızda, dikey ilerler ve sabitlenir. Ne zaman çıkarmak isterseniz ucunu biraz kaldırıp çekmeniz kafidir... Çıkar, son bulur. Mıh ise, ucu karşı taraftan çıkıncaya kadar çakılır, sonra ucu bükülerek, içeri doğru tersten bir daha çakılır. Mıhın ucunu biraz kaldırıp onu sökmek istediğiniz her seferinde ise onu tahtaya biraz daha sabitlemiş olursunuz. Sökemezsiniz! Çünkü tersten geriye doğru bir daha çakılmıştır. Bunun için de “çiviledim” denmez, “mıhladım” denir, bağlanma ve sabitlenme gücünden dolayı. Amaç ve ideallerinizde de hayata mıhlanın! Kimsenin sizi yıldırmasına izin vermeyin. Onlar sizi söküp atmak istedikçe, yıldırmaya çalıştıkça siz sarılın düşlerinize. Çünkü hayat güzeldir ve düşlerle yaşanır...

Evvel/Normadie...

Hayata bir kere geliyorsun, tadına var!

Ekli dosyalar

• tumblr_321fe7a1a649e615c541ab9ad2a253d4_afa5523e_1280.jpg
    tumblr_321fe7a1a649e615c541ab9ad2a253d4_afa5523e_1280.jpg
    106.5 KB · Görüntüleme: 1
  • tumblr_f60a9b271ad9385588e932293115ae08_c490aec7_500.jpg
    tumblr_f60a9b271ad9385588e932293115ae08_c490aec7_500.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 1
"Bir zamanlar insanlık olarak bilinen şu vahşi mezbahada hala ufak da olsa bir umut ışığı kalmış, görüyorsun değil mi?"

The Grand Budapest Hotel

@Larien başladım hadi bakalım.
Seni seviyorum diyen birine karşılık bende seni diye cevap verilmesi sinir bozucu ya bende seni seviyorum denmesi lazım bence..

Can'ı hiç dinledin mi bilmiyorum ancak dinlemelisin.
Seveceğine eminim

"Onsuz yapamam dediğim çoğu şey olmadan yoluma devam ettiğim, asla bitmez dediğim çoğu şeyin bittiğine şahit olduğum, gitmez dediklerimin çoğunu arkamda bıraktığım, üstesinden gelemem dediğim her şeyin tek başıma üstesinden gelmek zorunda kaldığım birçok şeyi geride bıraktım."

Böyle mi sürecek yani dedik kullanmadık bir şey alkol buna dahil
Nitelik kazanmayacak hiçbir dönem hiçbir ölüm
Kör bir alfabem var tüm şarkılar zahir
Belki bir gün arzulanır geçmiş en köklü suçlarından temizlenip
Halkında tekelinde bir hüzne âşık olup suçlandıkça nedensiz
Köreldi sezgilerim gözükmez artık deniz
Bir iklime küsüp, panjurların gerisinden seslenirken onlara
Duymasalar kaç yazar?

Canım çok şey anlatmak istiyor ama yorgunum.
Beynim yorgun, bedenim yorgun, bunca şeyi affeden kalbim bile yorgun artık.
Heveslerim yorgun, iyimserliğim yorgun, konuşarak anlaşmaya olan inancım bile yorgun.
Benden geriye mecalsiz bir şey kaldı sadece.
Çok yorgunum.

Geri