Serenay Sarıkaya evinin kapılarını ilk kez AD Middle East dergisine açtı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Kolona kasvet katmış demiş nsmsmdmdkdk napsın kolonu mu kırsın nsnsjsksksjs

En çirkin leopar deseni rengi olabilir

Eve girince seksi gelir insanın.

• Kusmak
Tepkiler: ne
Leoparin haz ile ne alakası var nasil bir bağlantı

Begenmeye calistim ama olmadi. Bir kere mutfagi oyle yaptirmak hangi akla hizmet parmak izinden gecilmez ben buzdolabini bile koruyamiyorum parmak izinden halbuki satarken iz yapmaz demislerdi.
Yuksek tavan severim ama bu bildigin fabrika tavani gibi olmus. Her yer renkli olur ama tavan beyaz olmali arkadas...
Mutfaktan salona gecis perdeli. Her yer perde perde perde. Perde olayi kalkali coooook oldu.

Son düzenleme:
Begenmeye calistim ama olmadi. Bir kere mutfagi oyle yaptirmak hangi akla hizmet parmak izinden gecilmez ben buzdolabini bile koruyamiyorum parmak izinden halbuki satarken iz yapmaz demislerdi.
Yuksek tavan severim ama bu bildigin fabrika tavani gibi olmus. Her yer renkli olur ama tavan beyas olmali arkadas...
Mutfaktan salona gecis perdeli. Her yer perde perde perde. Perde olayi kalkali coooook oldu.
Endüstri mutfak olduğu için artı yönleri de var eksi yönleri de gözenekli olmadığı için leke veya bakteri olmaz
Belki mekandan ada kaldırılıp koltuğun tonlarından baskın olmayacak tonda doğal bir taş kütle şeklinde ada yaptırılırsa hem çelikle uyum yakalar ve bir tık sıcak atmosfer yakalanabilir
Alllahımmmm ne yorumladım beeeee
W 1 sene kaldı bitirmeme çalışırsın belki benle jzkskxkxkxkkxlx etkilicem seni inanıyorum nzkskskx

Endüstri mutfak olduğu için artı yönleri de var eksi yönleri de gözenekli olmadığı için leke veya bakteri olmaz
Belki mekandan ada kaldırılıp koltuğun tonlarından baskın olmayacak tonda doğal bir taş kütle şeklinde ada yaptırılırsa hem çelikle uyum yakalar ve bir tık sıcak atmosfer yakalanabilir
Alllahımmmm ne yorumladım beeeee
W 1 sene kaldı bitirmeme çalışırsın belki benle jzkskxkxkxkkxlx etkilicem seni inanıyorum nzkskskx
@Architecten the yargı machinee :d

Kullanıcının istediğini karşılayan bir tasarım olmuş bence başarılı
Herkesin zevki farklı oluyor hatta yeri geliyor eşler bile dekorasyon konusunda anlaşamayabiliyor ancak dediğin gibi yaşayacak olan kişinin rahat etmesi ve beğenmesi önemli.

Sade tasarımları çok severim ancak bana da biraz karışık göründü, leopara ise anlam veremesem de yaşayacak kişi mutlu ise söylenecek bir şey kalmıyor.

Bugün görebildim ve oldukça başarılı buldum. Başarılı bir mimari tasarım olduğu net fakat biri dememiş mi kendisine leopar kıyafette güzel durur koltukta değil..

Leopardan (desen) nerfet ettiğim için bir kez daha teşekkür ettim kendime

• Alkış
Tepkiler: ne
Bugün görebildim ve oldukça başarılı buldum. Başarılı bir mimari tasarım olduğu net fakat biri dememiş mi kendisine leopar kıyafette güzel durur koltukta değil..
Kıyafette de abartı buluyorum ancak leoparı hayvan olarak çok severim.:)

Geri