Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen ya onca güzel leopar deseni varken hemde:dEn çirkin leopar deseni rengi olabilir
Gülme leopar severim ama burda bir garip durmuş ya iticiaynen ya onca güzel leopar deseni varken hemde:d
ben çok sevmem ama orjinal rengi güzel evet:pGülme leopar severim ama burda bir garip durmuş ya itici
Çingene leoparı o kiz …….Mert’en sonra Serenay’ın zevkini çok sorgulamamak lazımben çok sevmem ama orjinal rengi güzel evet:p
Endüstri mutfak olduğu için artı yönleri de var eksi yönleri de gözenekli olmadığı için leke veya bakteri olmazBegenmeye calistim ama olmadi. Bir kere mutfagi oyle yaptirmak hangi akla hizmet parmak izinden gecilmez ben buzdolabini bile koruyamiyorum parmak izinden halbuki satarken iz yapmaz demislerdi.
Yuksek tavan severim ama bu bildigin fabrika tavani gibi olmus. Her yer renkli olur ama tavan beyas olmali arkadas...
Mutfaktan salona gecis perdeli. Her yer perde perde perde. Perde olayi kalkali coooook oldu.
@Architecten the yargı machinee :dEndüstri mutfak olduğu için artı yönleri de var eksi yönleri de gözenekli olmadığı için leke veya bakteri olmaz
Belki mekandan ada kaldırılıp koltuğun tonlarından baskın olmayacak tonda doğal bir taş kütle şeklinde ada yaptırılırsa hem çelikle uyum yakalar ve bir tık sıcak atmosfer yakalanabilir
Alllahımmmm ne yorumladım beeeee
W 1 sene kaldı bitirmeme çalışırsın belki benle jzkskxkxkxkkxlx etkilicem seni inanıyorum nzkskskx
Ay uyandım gidiorum bbb :d@Architecten the yargı machinee :d
Herkesin zevki farklı oluyor hatta yeri geliyor eşler bile dekorasyon konusunda anlaşamayabiliyor ancak dediğin gibi yaşayacak olan kişinin rahat etmesi ve beğenmesi önemli.Kullanıcının istediğini karşılayan bir tasarım olmuş bence başarılı
Kıyafette de abartı buluyorum ancak leoparı hayvan olarak çok severim.Bugün görebildim ve oldukça başarılı buldum. Başarılı bir mimari tasarım olduğu net fakat biri dememiş mi kendisine leopar kıyafette güzel durur koltukta değil..
Ben kıyafette de çok sevenlerdenim Leftyciğim. Dolabımda siyahla yarış halinde olan kıyafetlerim leoparlar desenlilerdir : ))Kıyafette de abartı buluyorum ancak leoparı hayvan olarak çok severim.![]()
Biz de kanarya seviyoruz.Vur kafasına al ekmeğini xdKıyafette de abartı buluyorum ancak leoparı hayvan olarak çok severim.![]()