Seren Serengil'in yeni klibi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
kaliteli müzik herkesin hakkı olmalı değil mi?

Çok klasik ve sıradan gelecek belki ama bu garipsememi siradanlastiramiyorum; Seren gibi varlıklı onca insan var mesela. Ne üretiyor ?hiç,ne fayda sağlıyor? belirsiz. Bol hezeyan,bol sanri,bol magazin bir yandan da birileri bir şeyler üretip geçinmek için kic ayiriyor bi köşede ölüp gidiyor. Seren i belki yüzyıl sonra da youtubea Seren-Gülben diye aratıp izleyecekler.

Çok klasik ve sıradan gelecek belki ama bu garipsememi siradanlastiramiyorum; Seren gibi varlıklı onca insan var mesela. Ne üretiyor ?hiç,ne fayda sağlıyor? belirsiz. Bol hezeyan,bol sanri,bol magazin bir yandan da birileri bir şeyler üretip geçinmek için kic ayiriyor bi köşede ölüp gidiyor. Seren i belki yüzyıl sonra da youtubea Seren-Gülben diye aratıp izleyecekler.

toplumun magazinden beklediği bu.
bu şarkıyı çıkarırken o da biliyordu sanata ve insana hizmet etmediğini ancak reklamın iyisi kötüsü olmaz algısı insanları bu raddeye getiriyor.magazinin var olduğu toplumlarda sanatsal faaliyetin gündeme gelmesi ya da gündemde tutulması çok zor.

dinlemeye bilirsin bu bir seçimdir ancak görmezden gelmeye çalışmak diye bir şey olamaz, bilinçli olarak önüne çıkarılacak bu tür yapımlar, insta, twittir ya da diğer sosyal medya uygulamaları, buna bir süre gayriiradi bir şekilde maruz kalacaksın. kalacağız.

ceren cerengil sayesinde dünden beri gülben ergen'e bi sardım spoti'de eski şarkılarını dinliyorum döndüre döndüre. kadının dinlenme oranı arttı. reklamın iyisi kötüsü olmuyo cidden sjjdksk

ceren cerengil sayesinde dünden beri gülben ergen'e bi sardım spoti'de eski şarkılarını dinliyorum döndüre döndüre. kadının dinlenme oranı arttı. reklamın iyisi kötüsü olmuyo cidden sjjdksk

sandık lekesi, kandıramazsın beni, ebruli, bay yanlış bunlar benim favorilerim malumat.
biz hep gülben ergen tarafındaydık bu savaşın

sandık lekesi, kandıramazsın beni, ebruli, bay yanlış bunlar benim favorilerim malumat.
biz hep gülben ergen tarafındaydık bu savaşın
seren serengil'in gülben ergen'i gömüp kendisine övgüler yağdırmak için yazdığı kitapta CEREN CERENGİL takma adını kullanması... daha dahiyane bi kamuflaj biçimi olmasa da biz #TEAMGÜLBEN'ciyiz......

seren serengil'in gülben ergen'i gömüp kendisine övgüler yağdırmak için yazdığı kitapta CEREN CERENGİL takma adını kullanması... daha dahiyane bi kamuflaj biçimi olmasa da biz #TEAMGÜLBEN'ciyiz......
bunu bilmiyordum ama oldum olası gülben ergenin sesi bana daha güzel gelir.
bir de dadı dizisindeki halini çok severim.
serense babasının adının ekmeğini yiyor ne yazık ki, başka bir numarası yok

Geri