W
Elmas Üye
Atarli giderli butun sarkilar tutar arkadaslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 numara xjmsjs miyopGözlerinin cidden bozuk çıkması peki hahahha
Sanada ek bi burun yapalım herşeye burnunu rahatça soka bilesin diye D:O degil de plastik cerrahi gün gectikce saygimi kazaniyor.
Sen önce bir sac ektir.Sanada ek bi burun yapalım herşeye burnunu rahatça soka bilesin diye D:
kaliteli müzik herkesin hakkı olmalı değil mi?
Çok klasik ve sıradan gelecek belki ama bu garipsememi siradanlastiramiyorum; Seren gibi varlıklı onca insan var mesela. Ne üretiyor ?hiç,ne fayda sağlıyor? belirsiz. Bol hezeyan,bol sanri,bol magazin bir yandan da birileri bir şeyler üretip geçinmek için kic ayiriyor bi köşede ölüp gidiyor. Seren i belki yüzyıl sonra da youtubea Seren-Gülben diye aratıp izleyecekler.
Beni seven böyle sever saçım yeterli ilerde peruk takarız.mutlu Mesut geçinirmzSen önce bir sac ektir.
Sonra benim burnu konusuruz kehkeh
ceren cerengil sayesinde dünden beri gülben ergen'e bi sardım spoti'de eski şarkılarını dinliyorum döndüre döndüre. kadının dinlenme oranı arttı. reklamın iyisi kötüsü olmuyo cidden sjjdksk
seren serengil'in gülben ergen'i gömüp kendisine övgüler yağdırmak için yazdığı kitapta CEREN CERENGİL takma adını kullanması... daha dahiyane bi kamuflaj biçimi olmasa da biz #TEAMGÜLBEN'ciyiz......sandık lekesi, kandıramazsın beni, ebruli, bay yanlış bunlar benim favorilerim malumat.
biz hep gülben ergen tarafındaydık bu savaşın
bunu bilmiyordum ama oldum olası gülben ergenin sesi bana daha güzel gelir.seren serengil'in gülben ergen'i gömüp kendisine övgüler yağdırmak için yazdığı kitapta CEREN CERENGİL takma adını kullanması... daha dahiyane bi kamuflaj biçimi olmasa da biz #TEAMGÜLBEN'ciyiz......