Seren Serengil'in yeni klibi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sezen Aksuda paraya muhtaç galiba serene kadar düşmüş
Arada Gülşen gibi gözüktü bana.

klibe iki de erkek atsaydınız, serengeti düzlüklerinde ceylan avlayan çita konsepti yaratabilirdiniz.
libidokiller.

ya aslında şarkı fena değil. sezen aksu'nun arada yaptığı böyle çıtır çerez şarkılar var.
şarkıda doksanlar tınısı var. özellikle nakaratta. gel gör ki, seren parlatamıyor şarkıyı. olduramıyor bu kadın hiç. "çok geç" diye yenilerde bir şey daha çıkarmıştı, o da kötü değildi ama işte, yine olmamıştı.

bu şarkı, bütün yaz çalınacak. linç gelmeyecekse bence aleyna şarkılarından ve hatta bazı gülşen şarkılarından iyidir.

Parasi olan herkese maruz kalabiliyorsunuz bu hayatta ne yazık ki.
Tercih etmeseniz de oturduğunuz cafede çalarlar.

Kadının sesi yerine seksiliğini eleştirmiş herkes…

Açma zülifleri gerdanın boynuna lele..ben niye sanatçı olamadım onu anlamış değilim
Ne fazlalığım vardı ki..

seren serengil'in magazin programındaki cümlelerinden mix yapılsa bu şarkıdan daha iyi olurmuş. süpervizörü de emel müftüoğlu'ymuş... naptınız babası hatrına kızı bataktan kurtarmak için yardım edelim mi dediniz? klibin efektlerini de instagramdan yapmışlar herhalde. aa neden buna maruz kaldık şimdi ne güzel gün diyorduk, 2 dakika 25 saniyesi heba oldu. bu ülkeye bi şarkı yapıp bırakmak farz oldu.

O degil de plastik cerrahi gün gectikce saygimi kazaniyor.

Sereni sevmem ama giydiklerini hep yakistiriyorum, sarki da tutar piyasadaki sarkilardan cok daha iyi. Tutar bu valla valla vallla yakarim ciraniiii valla valla sikarim canini....

Geri