Serçe (Ezel)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canımmmm benimmm.
Seninle biriktirdiğim her bir an, her bir hatıra o kadar özel ki benim için.. Biliyorum ki, mutlu olsam, üzgün olsam seninle sapına kadar paylaşacak kadar seviyorum seni. Neyse sebep olan bizi bir araya getiren iyi olmuş, çok iyi olmuş.

Bildiğim, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki, hangi birini yazsam yetmeyecek.

Çok daha fazla günde, çok daha fazla güleceğiz birlikte. Yanımda oluşunu, yeri gelince kızışını ve böyle aynı anda aynı şeye kızıp aynı şeye güldürününüz her şeyi mumla arıyorum ve nicelerimiz olsun.

Şimdi biz seninle, Yeni Türkü'ler söyleyip, tadına varmanın; diyar diyar Karadeniz'de yorulmanın dahası birçok şeyin beklentisindeyiz. :gel:

enerjili bol neseli biri gibi geliyor bana : )
derdim var bolumune acdigi konulardan sonra sevmeye basladim

abi @serçe hakkında mı konuşuyoruz emin olamadım. girişte başka başka isimler yazıyo ama eğer konu serçeyse bu kızda bişeyler var yani boş kız değil hani boş adam değil dersiniz ya onun gibi :D

2 haftadır gözüme soka soka anlatmaya çalıştığı şeyi bugün farkediyorum. Düşündüm de bunları bana anlatması, beynime sokması için hiç bir sebebi yoktu, onunla dost olabilmenin sırrı da bu cümlenin içinde gizli. Onun serçe kadar kırılgan kalbini yorduğum için özür dilerim.
Yüzüm kızararak, elim titreyerek yazdığım bu yazı onda nasıl bir etki bırakır bilmiyorum ama ben onun dostluğunu hakedecek kadar iyi biri değilim.

imza: unforgiven

Seni tarif edecek kelimeler, cümleler; varlığının bana verdiği gücü şiddetlendirecek amperler, voltlar yok. Dünyanın insanlara bazen şanslı olduğunu göstermesi için işaret verdiğine inanıyorum. Sen ki benim hayatımın en güzel detaylarını, hüzün nöbetlerimi, çalışma çığlıklarımı, yorgunluklarımı sarıp sarmalayıp bana neşe şeklinde döndüren insan. Ne yana dönsem o yanda seni görecek olmanın rahatlığını anlatamam.

Planlarımız, hedeflerimiz, birlikteliğimizi arttıracak milyon tane anımız olacak biliyorum, ömrümüz olduğu sürece. 2016 bizim yılımız olsun. Ceviz Kabuğu içinde evren kadar büyük mutlulukları paylaşıp, Misoşlar'da rekorlar kıralım.

Varlığın için teşekkür ederim, Bolu seninle güzel. Yoksa biliyorsun hiç sevmem :p

Öptüm sağ koltuğumun yegane sahibi !

Duruşunu sevdiğim forumdaki 2 ablamdan biri, sevilmektesin [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk

O sert görünüşünün altındaki efendiliğiyle, ablalığıyla, mantığıyla sevgimi saygımı kazanmış insan. Olmaz dediğin olmuyor be Gülanne. :umursama:

Espriyi kaldirabilen, özeleştiriye açık bir insan.

Forumda görmekten keyif aldığım kişilerden:tatlı:
Müzik zevkini de bayıldımmmm:rolleyes:​

Banlanislarinin hastasiyim:D
Kod adi demir leydi olsun mu:benmi:

demin geldi kendi kendine atar yaptı gitti
bişey anlamadım

İlk tanıdığım zaman da ne güçlü bir kadın demiştim,beni hiç yanıltmadı. konuştuk,dertleştik,gülüştük onunla her şey pek güzel : )

Serçe kuşu gibi sevimli muhtemelen.

Sevgili dost;

Sana dost demenin, seni böylesine pek fazla yönünle tanıyor olmanın eşsizliği(evet bu tam bir eşsizlik gerçekten). Ne çok güldük, ne çok eğlendik ve ne çok anılar biriktirdik seninle, ne haddi var ne hesabı. Bugünle beraber yeniden sayısız gülmeler, sinirlenmeler ve tabi uzaktan dinlediğim anıların içindeki biriyle aynı masada bulunmanın, hatta ona espriler yapmanın (bir ara ne oluyor la sana demedim değil kendime) tadını yaşadıkça, giderek büyüyor sana duyduğum sevgi ve daha da özelleşiyor inan.

Sevgili dost, sana bir alışveriş merkezinin X mağazasında sıkı sıkıya sarılmayı bile yaşadım..
İçimde büyüyen bütün çocukluk anılarımı bir bir sana iliştirmenin ne güçlü bir temel oluşturduğunu hissediyorum yeniden.

Bir kere daha, bir kez daha; bana bıraktığın kağıt kokuları, mutlulukla bahsedeceğim sayısız anılar, planlar ve muhteşem dostluğun için minnettarım. Seni tanımayan ve tanıyamayan bütün insanlardan daha şanslı olduğum gerçeğini her geçen gün bana dolu dizgin hissettiriyorsun.

Yüreğinden öper, seratoninlerinden sarılırım sana. Seni çok seviyorum.

Sevon...

Sahi , bu kız nerde ?
Burda olmadığı kesin , olsa ben bilirdim .

Bir amaç uğruna yaptığım bu ziyarette, bana buranın kattığı en büyük değere birkaç cümle yazmamak olmazdı elbette. Hangi kategoriye koyabileceğimi kestiremediğim, ne şiddetle sevdiğimi tarif edemediğim, bir araya geldiğimiz her anı özel, güzel ve bütünüyle mükemmel hale getirmesine doyamadığım, yıllardır tanıyormuşçasına ailemin dahi en kıymetlilerden olabilmiş canım dostum, kardeşim, ablam, annem ve çoğu zaman imdat çekicim olan yanım...

Tariflerim ve tariflerin aslında birbirimiz için ne kadar büyük bir yer edindiğimizi ortaya koyuyor. Artan mutluluklarımıza şahitliğimiz de gün be gün çoğalacak biliyorum. Seni çok seviyorum canım benim. Her ne olursa olsun, her ne şekilde olursam olayım bir gölge, bir duvar, bir sığınak olarak hayatımda kalacağına, her koşulda yanımda olup en güçlü desteğim olacağına inancım, güvenim tam. Samimiyetin sahip olduğum ve şükür ki yalnızca benim bilebildiğim bir şey.

Vardın, varsın, var ol..

EzeL nicki daha marjinal duruyordu. Eyşan da olabillirdi meselâ : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri