Açık sözlü ve eğlenceli yorumlarına bayılıyorum senin. Nihayetinde iki adım ötemde oturuyor olman sebebiyle paydaları eşitleyebildik. Neşeli hallerin ve vefanı fark etmemek zor. Öpüyorum çokça seni. Eksik olma
[YOUTUBE]watch?v=6NZKIqRhtiM[/YOUTUBE]
Ayaklarımızın veya kahvelerimizin fotoğrafını çekip forumda paylaşmamız an meselesidir asdfghjklşi
Notundibi: Bozuk morale hiçbir şey yapmadan varlığıyla iyi gelebilme yeteneği var. Tövbe est.
Çok gevşek yorumlar yazmışım sana, sinir oldum kendime. Azıcık ağırabi olayım dur.
Heh oldum.
Bu insanın ruhuna ulaşabilmek için ona iyi niyetinizle gidin, ben burada 'iyi niyetliyim'i vurgulamak için yazmadım bunu, Ezel'in koskocaman kalbinin sizin dilinizi anlayacağını vurgulamak için yazdım. Dobralığı, iyi niyetiyle tanımadığınızdan daha iyi bir insandır kendisi. "Amaaan bu da, daha dün geldi" dediğinizi duyar gibiyim. Hepinizden daha doğru olduğuna sonuna kadar inanıyorum. Kendini saklamaya çalışmayan gizemsiz hallerini sevdiğim insan. Benim için çok apayrı bir yerin oldu. Dedin ki, "Ben alacağımı aldım oradan". İyi ki noktayı koymadan önce tanımışım seni. Daha ileriye, daha güzel noktalara taşıyacağımızı da hissediyorum.
Notundibi: Şimdi mesela bazı insanlar gerçekten dostluğa, arkadaşlığa, vefaya ne denli değer verdiğini ifade etmek için türlü cümleler, afilli söz sanatları yaparlar. Ezel bunları eyleme geçiren nadir insanlardan. Bunun mesafeyle falan da alakası yok. Sana bulaştığım güne şükür
Bilimum maaş ıslatma, kahvaltı yapma, sahilde gezme, İsmail'in Yeri'ne gitme, kahve içme etkinliklerine talibim, öpüyorum seni

Duygulan bari :p
Serçe olsun başlığı. Ezelden beridir tanırım. Küçükken benimle dalga geçenlere karşı o korumuş beni. Çocukluğumu bulmuş gibiyim onda.
Serçe ol uç bana,
Sarmalar sararım sana.