Serçe (Ezel)

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nette, uzun soluklu kimseyle pek bi sohbet etmişliğim yoktur. Serçe ile sohbet etmişliğim hele hiç yok. Ancak, ona karşı öyle bi sempatim var, öyle bi çekim var ki aramızda :p bu yadsınamaz bir gerçek. Samimi, doğal ve bazı zamanlar gözüpek buluyorum onu. Birbirimizi tanımıyoruz. Zaten birini tanıyorum diyebilmeniz için, onun neleri sevdiğini ve mutlu olduğunu değilde, nelerden kırıldığını bilmeniz gerekir. Güzel geliyor bana velhasıl, güzel ve özel :)

Sevgiyle.

yanaklarını sıkıca sıkıp iyi ki varsın diyesim var.
ya çok seversiniz ya da nefret edersiniz ortası yok bence bu hatunun.
çok sevdiklerimdensin.

Yahu birebir tanımıyorum fakat gözüme çarpan en büyük özelliği
içinde birşey tutamayıp dobra dobra bazen de pek sivri dilli konuşması.
pieta ile uyumları bundan geliyor olabilir :T:
açıksözlülük güzeldir, huzurlu günler..

Hayatımda büyük ölçüde çok önemli bir yere sahip, çok seviyorum gerçekten. Bunun farkında olmalı ve bilmeli ki asla bunun değişmesine fırsat vermem ben.

Bildiğin gibi değil. Kıymetini buralarda harcamak istemiyorum. Bakma zamansızlık vefasızlığıma. Sana hiçbir şekilde dolaylı davranmam, doğrudan seviyorum çünkü. Tıpkı senin gibi.

Canım benimmm.. Sana seni şurada nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum. Aniden, çok aniden hayatıma girişin bir yana hayatımın inişli çıkışlı yerlerinde her defasında bana çıkışarak :p yanımda olduğuna her gün daha fazla şahit oluyorum. Göstermediği kocaman yüreği var onun ve ben onu gördüğüm için gerçekten çok şanslıyım. Bir an oluyor ki, en deli anımda akıllı yönüme, bir an oluyor ki en akıllı yönümden en deli halime dönebiliyorum onunla. Geçirdiğim hiçbir anda doymadığım bir varlık haline geldi ki bir yıl boyunca gelmemekte direndiğim bu forumda kazandığım en değerli insan. Dizginlerimi onun eline vermekten asla korkmayacağım biri.

Sınavımda velim :p
Sinirimde psikiyatristim :D
Park yerinde çantacım :p
Direksiyonda yokdaşım :honk:
Ömür boyu sırdaşım :gel:
Kapıyı vurup çıkarsam gidecek arkadaşım :srl:

Öyle güzel sahipleniyor ki, sırtımı döndüğümde bıçakla bekleyenlere taarruza geçeceğine eminim. Bugün ilk değildi son da olmayacak. Bunu bilme lüksündeyim iyi ki.

Yan koltukta o otururken erkek olmadığıma lanet ediyorum. Çok seviyorum seni. İyi ki varsın.

Gülüşü, öfke nöbetlerimin diazemidir. Benim'o.

Bazı insanlar vardır onları hiç tahmin etmediğiniz şekilde bulur, tahmin etmediğiniz hızda benimser ve hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar çok seversiniz.. Sonra o insan, sizi sizden iyi anlar. İçindeki yufka yüreğinden en lezzetli besini alır, aslan gibi yüreğinden destek alırsınız. Ne olursanız olun, kendiniz olabilirsiniz yanında. Sizi düşünür, özlersiniz, özlersiniz ve hatta çok özlersiniz.

İyi ki hayatıma girmişsin Gül. Sen hep gül. Hayatına horozlanmaya çalışan bütün herkese karşı yalnız değilsin.

Aşılacak çok yolumuz, gidilecek çok şehrimiz ve daha gülecek çok zamanımız var. Sen benim ön koltuğumun en mükemmel ortağısın.. Seni çok seviyorum.

Bazen bi insanı anlatırken kitap yazarlar sayfalarca. Anlata anlata bitirirler kitabı. Son sayfaya geldiğinizde hayatınızda artık biri vardır.
Bazen de bir insanı anlatacak en güzel kelimeyi bulamazsınız. Lafı geçtiğinde kaşlarınızı kaldırır yutkunur biraz gülümsersiniz. Dün bana böyle oldu.

Ha diyeceksiniz ki; ne zamandır tanıyorsun da böyle konuşabiliyorsun.
Hiç tanımıyorum, sadece anlıyorum.

Bugün onunla kimi ansam karşıma çıktı, pygmalion hariç. Seninle geçirdiğim her gün bana başka bir şey oluyor. Yani nasıl anlatılır bilmiyorum, ağzıma ne gelse döküyorum. Yani her şey dökülüveriyor onun karşısında alâkalı alâkasız her şey...

Bana hayatımda ilk kez sahip olduğum çok güzel bir şey bıraktı, vedamız istediğim gibi olmadı ama, yine şenlendi ruhum. İyi ki..

Önsezilerinde yanılgıya uğrayacak olan üyedir. Yek in bir insan üzerindeki yorumlarını her daim önemsemişimdir. Bununla beraber kendisi de tarafımca takip edilmesi gereken bir üye olmuştur.

onunla genelde aynı zamanlarda aynı şeyleri hissediyoruz demekki aklın yolu bir :P
sohbetini severim keyifli ve düzgün bir insan hep gülsün canım yüzün :*

Ay noldu sana.s

Neyi kacirdim yine.s

Yeter ki sevsin , sarar sarmalar sevgisiyle. Gelecek Samsun'a Yek ile birlikte, sözü var bana. Çok eski ama eskimeyen dostlarımdan Gül. Her şeyimi bilen birkaç kişiden biri.
İyi ki varsın , iyi ki varsınız.

Hatunun sihirli bir gücü var, yanımda olduğu gün, bütün hücrelerimin yenilendiğini hissediyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri