Grealish
Gümüş Üye
- Web sitesi
- rerererarara.net
Sen yaz ben dinlerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim tribün duygusaldır biraz
[YOUTUBE]5-d7h5VM93A[/YOUTUBE]
Karanlık sisli bir İzmit gecesi
Tripteyim yine elimde resmi
Çok koydu elveda deyip gitmesi
Bu kalbim onu harbiden çok sevdi.
Herkesin yanında var sevgilisi
Biz hep tersoyuz olmadıki biri
Olmasın istemem sahte sevgili
Bir seni sevdim anlayamadın ki.
Verilen bir çok sözün vardı senin
Yaptığın yakıştımıki sevgilim
Uğruna nelerimi feda ettim
Kaypelik alınyazın olmuş senin
Gözlerin vardı beni benden alan
Sözlerin vardıya hiç tutulmayan
Onsuzken dayan yüreğim dayan
Senin sevgin harbiden büyük yalan
Seninle evlilik hayali kurdum
İzmitte mutlu bir yaşamı umdum
Her neyse ben resminle avunurum
Şimdi ben çekip gidiyorum
Duydumki ilk besteyi takmamşsın, sen benim aşkımı heves sanmışsın
Yüzün yok ilk besteyi dinlemeye, senin sevgin bak harbiden sahte
Seni ben görünce kalbim titriyor, elim ayağıma dolanıyor
Geceler nedense sabah olmuyor, Senin yokluğun neden çekilmiyor
Çarşıda görmüştüm seni biriyle, birde baktım ellerin ellerinde
Demiştim dayan yüreğim diye, sen değmezmişsin benim sevgime
Her gece başka bir sıkıntı çıkar, ellerim ellerini inan arar.
Onsuzken hangi madde kafa yapar.
Benim yokluğum sana fena koyar...
Sensizken düştüm yine yollara,
Kardeşlerimle girdim kol kola
Çünkü hep her sevdadan geriye kalan
Sadece inan Galatasaray
Bestenin kralı TAYFA dan çıkar
ultrAslan sakin ol şampiyon![]()
Yo ben gayet sakinim ama facebook'u bir açtım. Bu yukarıda gördüğün resimle karşılaştım. Sonra da neden bizi sevmyiyorlar ve gittiğimiz yerlerde küfür ediyorlar diye beyanat vermelerine ayar oluyorum. Bizim futbolcularımızdan bir gün olsun böyle bir hareket gördünüzmü. Ama sizin taraftarınız bunu da alkışladı dün gece ve böyle yaptıkları sürece bu kin bu nefret dünya döndüğü sürece devam edecektir
Peki Fenerbahçe picleri ne demek¿ Yakışıyor mu? Arenada Aykut Kocaman'a fırlatılan su şişesi neydi? Sanki gsliler huri melek gibi konuşuyorsun. Biz yapiyorsak siz de yapiyorsunuz. Asla önüne gecemezsin bu tip olayların. Fenerbahçe bayrağı yakan gsli ne olcak peki?
Taraftarın yaptıklarına ir şey demiyorum ben Auria. Taraftar istediği gibi davranır. Fenerbahçe tribünü de bizim tribünde terbiyesizlik sınırlarını zorluyorlar her maçta. Benim bahsettiğim konu futbolcunun böyle bir hareket yapması. Bizim futvolcularımız böyle bir terbiyesizlik yapmıyorsa sizinkilerde yapmasın. Ve yukarıda ki yazımın son cümlesinde ki kelimelerim de yine fenerbahçe futbolcuları içindi
Baroni'yi savunmuyorum; ayıp etmiş. O kelime de yakışmaz sana. Penaltıya vururken sırıtıyor demissin size de yaranilmiyorKufur mu etseydi? Volkan kaleciligini konuşturdu.
Neyse yaşandı bitti çok da üzerinde durmaya gerek yok bence.
Seninle diğer konularda her türlü muhabbet ederim seve seve. ama bu konuda öz eleştiri yapmayı öğrenmek gerekiyor Auria neyse yendiniz 3 puan aldınız. Tebrikler
Yeterince özeleştiri yaptığımı düşünüyorum, ayıp etmiş diyerek.Kadıköy klasiği teşekkürler. 3 puan kaybetmek dünyanın sonu değil. Ben o ağır kelimeyi de haklı bulmam ister bana olsun ister futbolculara olsun. Zamanında Terim'in tribüne hareket çektiği günleri unutmadık der ve bu konuyu kapatırım.