Senin Sesin Güzeldir '' İki Çay Söylesene ''

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Sen yaz ben dinlerim.

u8jy7.jpg

Bizim tribün duygusaldır biraz​

[YOUTUBE]5-d7h5VM93A[/YOUTUBE]​

Karanlık sisli bir İzmit gecesi
Tripteyim yine elimde resmi
Çok koydu elveda deyip gitmesi
Bu kalbim onu harbiden çok sevdi.

Herkesin yanında var sevgilisi
Biz hep tersoyuz olmadıki biri
Olmasın istemem sahte sevgili
Bir seni sevdim anlayamadın ki.

Verilen bir çok sözün vardı senin
Yaptığın yakıştımıki sevgilim
Uğruna nelerimi feda ettim
Kaypelik alınyazın olmuş senin

Gözlerin vardı beni benden alan
Sözlerin vardıya hiç tutulmayan
Onsuzken dayan yüreğim dayan
Senin sevgin harbiden büyük yalan

Seninle evlilik hayali kurdum
İzmitte mutlu bir yaşamı umdum
Her neyse ben resminle avunurum
Şimdi ben çekip gidiyorum

Duydumki ilk besteyi takmamşsın, sen benim aşkımı heves sanmışsın
Yüzün yok ilk besteyi dinlemeye, senin sevgin bak harbiden sahte

Seni ben görünce kalbim titriyor, elim ayağıma dolanıyor
Geceler nedense sabah olmuyor, Senin yokluğun neden çekilmiyor

Çarşıda görmüştüm seni biriyle, birde baktım ellerin ellerinde
Demiştim dayan yüreğim diye, sen değmezmişsin benim sevgime

Her gece başka bir sıkıntı çıkar, ellerim ellerini inan arar.
Onsuzken hangi madde kafa yapar.
Benim yokluğum sana fena koyar...

Sensizken düştüm yine yollara,
Kardeşlerimle girdim kol kola
Çünkü hep her sevdadan geriye kalan
Sadece inan Galatasaray

Bestenin kralı TAYFA dan çıkar

Bizim tribün duygusaldır biraz

[YOUTUBE]5-d7h5VM93A[/YOUTUBE]

Karanlık sisli bir İzmit gecesi
Tripteyim yine elimde resmi
Çok koydu elveda deyip gitmesi
Bu kalbim onu harbiden çok sevdi.

Herkesin yanında var sevgilisi
Biz hep tersoyuz olmadıki biri
Olmasın istemem sahte sevgili
Bir seni sevdim anlayamadın ki.

Verilen bir çok sözün vardı senin
Yaptığın yakıştımıki sevgilim
Uğruna nelerimi feda ettim
Kaypelik alınyazın olmuş senin

Gözlerin vardı beni benden alan
Sözlerin vardıya hiç tutulmayan
Onsuzken dayan yüreğim dayan
Senin sevgin harbiden büyük yalan

Seninle evlilik hayali kurdum
İzmitte mutlu bir yaşamı umdum
Her neyse ben resminle avunurum
Şimdi ben çekip gidiyorum

Duydumki ilk besteyi takmamşsın, sen benim aşkımı heves sanmışsın
Yüzün yok ilk besteyi dinlemeye, senin sevgin bak harbiden sahte

Seni ben görünce kalbim titriyor, elim ayağıma dolanıyor
Geceler nedense sabah olmuyor, Senin yokluğun neden çekilmiyor

Çarşıda görmüştüm seni biriyle, birde baktım ellerin ellerinde
Demiştim dayan yüreğim diye, sen değmezmişsin benim sevgime

Her gece başka bir sıkıntı çıkar, ellerim ellerini inan arar.
Onsuzken hangi madde kafa yapar.
Benim yokluğum sana fena koyar...

Sensizken düştüm yine yollara,
Kardeşlerimle girdim kol kola
Çünkü hep her sevdadan geriye kalan
Sadece inan Galatasaray

Bestenin kralı TAYFA dan çıkar

Eleman güzel söylemişte şu arada yırtınan bir iki tane dingil varya hani ampır ampır konuşan bağıranlar onlar işi bozmuş biladerim :)

Varlığını bir kaç şiire, törene, yasaya indirgeyenler, bunlarsız unutulacağını umanlarla malesef benzer yanılgıdalar. Bu saldırgan korku da hep bundan.. Atatürk sevgisi ve yolunun gururu, kendiliğinden oluşuyla ölümsüzdür. Yüreğimizdeki değişmezliği de buradan gelir. Bir insanı sevmekle, bir ulusu sevmek arasında bir ömür gezinir durur. 10 Kasım da, 29 Ekim de bizim için daima budur.

Dilimizde tüy bitti arkadaş.. Bu defansıf anlayısı nedır Mancını hocada anlamıyorum. Cok mu guzel defansın varda Kapanıyosun? Madem oyle bısey yapıcan Rıera gıbı adam dururken neden sol beke Dany'ı alıyorsun adam orta bıle acamıyor aga bunu bız goruyoruz sen nasıl gormuyorsun. Hakanı alsana sakatlıktan cıksada Dany'den daha ıyı oynar kendı mevkısı arkadasım? Ceyhunu neden alıyosun aga. Amrabatı alsana adam hızlı Bruma dıger kanatta hıc yoktan kanatlardan da gelırdık. Hadı onuda gectım yabancı olayından alamadın dıyelım Aydını alsana oyuna be adam. Adam orta acıyor dıgerlerınden daha yararlı. Burak'ı Sol acık oynatıyon lan zaten adam forvette gol kacırıyo sol acıkta hıc topla bulusamıyo bu neyın mantıgı ak. Yahu Kadıkoye baska yere kendı evınde GALATASARAY'ı 1 puan ıcın cıkarmıcan su ak maclarına! 3 PUAN ICIN CIKARICAKSIN. Fenerbahce cok mu guzel top oynadı sanıyosunuz? Ondan mı yenıldık sanıyosunuz? Lan bızım takım ayagında top tutamadı fenerde 2 3 pozısyon buldu gol oldu. 90+ da penaltı kazanıyosun BARONI PICI gelıp karsında sırıtıyo ona ınat atıcaksın aga o penaltıyı. Chedjou gereksız hareketı sonucu penaltı kazandırdı. Buyuk takım degıl mısın sen. Cıkıcan oynıcak catır catır nedır bu 1 puan alma, kendı yarı alanına kapanma muhabbetı. Bu Galatasaray'a yakısmaz aga. Ve Unal Aysal fenerbahce piçlerine Imparator Fatıh Terım dıye tezahurat yaptırmaya neden oldun ya senıde unutmıcaz. Takımda ruh yok arkadas. Bı pas yapamıyolar. Once Hoca ınanacak kı futbolcularına yansıtacak onlarda cıkıp oynıcak, he oynamayan varsada valızını hazırlar gonderılır. Bıze o formanın hakkını verın yeter. Mılyon dolarlar alıyorsunuz cıkıp sıke sıke oynıcaksınız. Bu kadar kısının hakkını yemıceksın. Teknık hocada suc varsa onuda uyarıcaksın aga gormuyon mu bunları Baskan?
Ve son sozum Galatasaray Tribünlerine. Modern Futbolun **Spam/Adversiting**. Çok sessiz kaldınız. Şu adamlar kendı sahalarında bızım oyunculara pıskolojık ustunlugu bı sekılde yapıyolar. Su atıyolar kufur edıyolar dımı. Bız nıye susuyoruz kendı sahamızda aga. Faır Play havasının bızım trıbunde ısı ne ak? Madem oyle bu taraftarın Adı neden ultrAslan? ULTRAS mentalıtesıne bu yakısmıyor aga! Ceza alıcaz dıye mı? Lan Alı Samı Yen'ı ne zaman unuttunuz ordakı atmosferı Cehennemı? Rakıplerımıze korku salardı trıbunumuz sımdı ıse Efendılıkle karsılıyoruz herkesı stada sıkerler aga! Kımse kusura bakmasın. Bunun sorumlusu kımse bıraksın bu ıslerı.. Bak o zaman karsı takım nasıl sus pus oluyo cumle alem gorur.
Son sözümüz Galatasaray tabiki ama bu kadarına göz yummak mümkün değil.​

Ve son olarak o formayı sana fairplay için dostluk için verdiler. Sen o formayı o şekilde yaptınya senin ecdadını sikiyim Baroni. Topunuzun a.k Arenaya gelmeyecekmisiniz lan siz.​

ufjvn.jpg

Yo ben gayet sakinim ama facebook'u bir açtım. Bu yukarıda gördüğün resimle karşılaştım. Sonra da neden bizi sevmyiyorlar ve gittiğimiz yerlerde küfür ediyorlar diye beyanat vermelerine ayar oluyorum. Bizim futbolcularımızdan bir gün olsun böyle bir hareket gördünüzmü. Ama sizin taraftarınız bunu da alkışladı dün gece ve böyle yaptıkları sürece bu kin bu nefret dünya döndüğü sürece devam edecektir

Yo ben gayet sakinim ama facebook'u bir açtım. Bu yukarıda gördüğün resimle karşılaştım. Sonra da neden bizi sevmyiyorlar ve gittiğimiz yerlerde küfür ediyorlar diye beyanat vermelerine ayar oluyorum. Bizim futbolcularımızdan bir gün olsun böyle bir hareket gördünüzmü. Ama sizin taraftarınız bunu da alkışladı dün gece ve böyle yaptıkları sürece bu kin bu nefret dünya döndüğü sürece devam edecektir

Peki Fenerbahçe picleri ne demek¿ Yakışıyor mu? Arenada Aykut Kocaman'a fırlatılan su şişesi neydi? Sanki gsliler huri melek gibi konuşuyorsun. Biz yapiyorsak siz de yapiyorsunuz. Asla önüne gecemezsin bu tip olayların. Fenerbahçe bayrağı yakan gsli ne olcak peki?

Peki Fenerbahçe picleri ne demek¿ Yakışıyor mu? Arenada Aykut Kocaman'a fırlatılan su şişesi neydi? Sanki gsliler huri melek gibi konuşuyorsun. Biz yapiyorsak siz de yapiyorsunuz. Asla önüne gecemezsin bu tip olayların. Fenerbahçe bayrağı yakan gsli ne olcak peki?

Taraftarın yaptıklarına ir şey demiyorum ben Auria. Taraftar istediği gibi davranır. Fenerbahçe tribünü de bizim tribünde terbiyesizlik sınırlarını zorluyorlar her maçta. Benim bahsettiğim konu futbolcunun böyle bir hareket yapması. Bizim futvolcularımız böyle bir terbiyesizlik yapmıyorsa sizinkilerde yapmasın. Ve yukarıda ki yazımın son cümlesinde ki kelimelerim de yine fenerbahçe futbolcuları içindi

Taraftarın yaptıklarına ir şey demiyorum ben Auria. Taraftar istediği gibi davranır. Fenerbahçe tribünü de bizim tribünde terbiyesizlik sınırlarını zorluyorlar her maçta. Benim bahsettiğim konu futbolcunun böyle bir hareket yapması. Bizim futvolcularımız böyle bir terbiyesizlik yapmıyorsa sizinkilerde yapmasın. Ve yukarıda ki yazımın son cümlesinde ki kelimelerim de yine fenerbahçe futbolcuları içindi

Baroni'yi savunmuyorum; ayıp etmiş. O kelime de yakışmaz sana. Penaltıya vururken sırıtıyor demissin size de yaranilmiyor :) Kufur mu etseydi? Volkan kaleciligini konuşturdu. :) Neyse yaşandı bitti çok da üzerinde durmaya gerek yok bence.

Baroni'yi savunmuyorum; ayıp etmiş. O kelime de yakışmaz sana. Penaltıya vururken sırıtıyor demissin size de yaranilmiyor :) Kufur mu etseydi? Volkan kaleciligini konuşturdu. :) Neyse yaşandı bitti çok da üzerinde durmaya gerek yok bence.

Seninle diğer konularda her türlü muhabbet ederim seve seve. ama bu konuda öz eleştiri yapmayı öğrenmek gerekiyor Auria neyse yendiniz 3 puan aldınız. Tebrikler

Seninle diğer konularda her türlü muhabbet ederim seve seve. ama bu konuda öz eleştiri yapmayı öğrenmek gerekiyor Auria neyse yendiniz 3 puan aldınız. Tebrikler

Yeterince özeleştiri yaptığımı düşünüyorum, ayıp etmiş diyerek. :) Kadıköy klasiği teşekkürler. 3 puan kaybetmek dünyanın sonu değil. Ben o ağır kelimeyi de haklı bulmam ister bana olsun ister futbolculara olsun. Zamanında Terim'in tribüne hareket çektiği günleri unutmadık der ve bu konuyu kapatırım.

Yeterince özeleştiri yaptığımı düşünüyorum, ayıp etmiş diyerek. :) Kadıköy klasiği teşekkürler. 3 puan kaybetmek dünyanın sonu değil. Ben o ağır kelimeyi de haklı bulmam ister bana olsun ister futbolculara olsun. Zamanında Terim'in tribüne hareket çektiği günleri unutmadık der ve bu konuyu kapatırım.

Her neyse netice de hak eden kazandı ;)

Geri