Senin ilk 11'in nasıl?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Milli takıma seçilen her oyuncuya tabii ki hak tanıyacaktır. Rakip takımları analiz edip ona göre oyuncu seçiyor. Her iyi oyuncu her maçta aynı başarıyı elde edemez. Karşına öyle oyuncular çıkar ki bir türlü başarı yakalayamaz. Kendi kalesine gol atan ilk oyuncu da Samet değil,
Kim iyi ise o oynar. Herkes oynayacak diye bir kaide mi var ? Özellikle defans hattı habire değişmez. Kalecide aynı şekilde . Cezalı, sakat vs olmadığı sürece. Samet kim ya pardon ? Takımda en çok sırıtan oyunculardan biri. Bu takımda en son kadroya girecek kişilerden . 1 tane gol çıkartır 10 tane pozisyon verir.
Gördüğün gibi dün golü Samet attı ve savunma başarılı olabilseydi en kötü 1-0 galip bitirecektik.

Gördüğün gibi dün golü Samet attı ve savunma başarılı olabilseydi en kötü 1-0 galip bitirecektik.
O montella’nın ben sülalesini. Hayatımda bu kadar küfür etmedim ben . Geç savunmayı şunu bunu. Maç 1-0 olmuş ilk yarı böyle bitmiş sen hala Kenan’la devam ediyorsun. Cenk neden oynamıyor arkadaş ? Semih neden oynamadı ? Neden 78 e kadar oynuyor Kenan ya ? Neden hep ilk 11 ? Neden aw. Juventus’ta değil de Akhisar’da oynasa kadroya girebilecek mi ? Dün oyuna girer girmez kerem, Cenk, Semih pozisyon yarattılar. 2. Yarı başlarken çıkacaktı Kenan. Net. Arda çıkıp Cenk veya Semih oynayacaktı . Al beke barış Alper’i çıkart merti. Koy önüne Semih’i . Solda çıkar Kenan’ı al keremi. Çıkar ardayı koy cenki . Neden korkak bu adam ya . Zaten üstüne gelecek belli. Ardanın dripling özelliği mi var kanat da forvette oynuyor ya. Montellanın gelmişine geçmişine . Ulan 2024 . Hangi takım santraforsuz oynadı allah aşkına ? Aw adamı. Hatayı herkes yapar ama turnuva boyunca değil.

Geri