Senin ilk 11'in nasıl?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Euro 2024 sürecinde montella takım kurmayı becerememekle suçlandı, suçlanıyo. Ben toptan anlamam bilirsiniz. Ama futbolla ilgili forumdaşlarımız fazla.

Hadi o zaman montellaya ilk 11 önerelim. Sen kimleri nerde oynatırdın?

Edit: evet haklısınız, kuracağım takım rakibe göre değişir diyen olursa en azından Avusturya maçı için öneride bulunabilir.

Son düzenleme:
Oyuncuların performansını bilmeden ilk 11 oluşturmak çok zor ve bazı oyuncular yan yana geldiğinde büyük başarı elde ederken bazıları uyum kuramıyor. Takım oyunu ile kişisel performans çok farklı şeyler ve kendim bir 11 kuramam çünkü her oyuncuyu bireysel olarak bilmiyorum, hazırlık maçlarını izlemedim. Bu sebeple kararı Montella'ya bırakıyor ve ona güveniyorum.:)

barış kanatta, mert kalede, ileri uçta bir gerçek forvet olsun, takımında forma giymeyene forma vermesin ben tamamım. diğer mevkiler oyuncuların form durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Maçtan maça değişir başkan o mesela fizikli takımlara karşı daha sert bir orta saha, kapanacaksam daha pırpır kanatlar vs tercihleri yapılır da

Keyfine 11 yapsam

IMG_3879.jpeg

Böyle yapardım. İrfan iyi durumda ise barışı sola çeker, sağı irfana verirdim.

Td olsam u.ç ve a.b almam kadroya. Mert sakatlansa hangisi güven veriyor bunların?

@Lefty
4-6-0 bize göre değil sırtı dönük sağa sola top dağıtacak santrofor gerek cenk bu işi görecek
okay fena değildi oynayabilir
barış ve kerem kanatlarda kenan yıldız sonradan girmeli

Son düzenleme:
Mert Günok, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Abdülkerim, Ferdi Kadıoğlu

İsmail, Salih, Yusuf Yazıcı 10 numarada ( Duruma göre irfancan-Salih ve Arda Yusuf Yazıcı olabilir. )

Kerem, Barış, Cenk ( Kerem yerine Kenan diyeceğim ama Çekya maçında çok kötü idi )

Hamle oyuncuları yunus, Kenan veya Kerem.
Orta saha içinde Orkun Kökçü.
Dün akşamki Çekya maçında sırf santrafor olmadığı için Barış Alper’in getirdiği pozisyonlar gol olmadı.

Not:
1) Merih’in performansını hiç beğenmediğim için Stoper’e Kaan ayhanı yazdım
2) Orkun kökçü Portekiz maçında çok kötü 10 numara performansı sergiledi. O yüzden Yusuf yazıcı .

@Lefty

Son düzenleme:
Kaleci Mert olmayacak diyorlar ve o zaman takımın işi zorlaşır.

@Raskolnikov @glu @Divine Heart @melnur @wiltord @Kim @doubt @Tibet @Nicomedia @Lareina

Sizlerden gelecek yorumu merak ediyorum ve yazmayı unuttuğum kişiler de konuyu görünce yazarlar.
barış alper'i forvet oynatmak ve arda'yı sahte 9 pozisyonunda iki stoperin kucağına atmak gibi iki tane hatadan vazgeçtikten sonra, yani net forvetle oynamaya başladıktan sonra, sahaya çıkması gereken ilk 11 konusunda herkes hemfikir neredeyse. ismail ve hakan ortada, arda önlerinde, kenan ve barış kanatlarda, cenk ise ileride. ben olsam kerem aktürkoğlu'na daha fazla süre veririm çünkü kenan topla oynamayı fazla seviyor. diğer yandan da iyileşmiş bir irfan'ı ya arda ile dönüşümlü olarak ya da kanat opsiyonu olarak mutlaka kullanırım. mevcut kadroda defansı nasıl kurgularsan kurgula çok fark etmeyecek, o yüzden oraya girmedim bile.

Geri