Seni Neden Sevdim REİS???

Konu sahibi son olarak 4164 gün önce görüldü
Beni en çok çeken balkona çıkıp pöykürmesi, anlayamazsınız. x( x(

Sehide kelle öcalana sayın diyen adam çiftçiye ananida al git diyen adam ülkeyisoyan adam cumaya gitse olur.. egemen bağışın tapesine montaj diosun ne hikmetse egemen bağış ve karşısındaki konuşan lavuk kasedi dogrulayip ozurdiliyor.. hayatı uckagit olmuş tenine hala aşktan mskten bahsediyorsun para falanmı aliosun birader onu anlamadım ben ? Doğalgaz elektirik benzin fiyatlarından haberin varmı? Asgari ücretten haberin varmı? Adam 1000 lira maaş alio 3 çocuğuna bakioğlu ev kirası ödüyor faturalarsırf 500 600 geliyor o aşk.ına şöyle ilk önce asgari ücreti en az 1500ypsin normal benzin fiyatı en fazla 2 tl olmasi gerekirken 6tl olmasi abest durum gerçi marmaray yaptı dimi keyfiniz falan yarıda bizim vergilerimizle yaptı hatirlatirim .) Kendi cebinden birşey vermedi yani

Ha bu arada cocuklugumuzun reisi temel reis bile televizyonlarda yok artık? mesajım verildi sanırım.

Erkek adam ağlamaz değil..
Adam gibi adamsa ağlar..
AŞK der ağlar,
AF der ağlar..
ALLAH der ağlar...

Ben seni Gezi Parkı'n da insanları öldürme emrini verdiğin için sevdim Reis.
Ben seni El Nusra'ya silah ve mühimmat yardımı yaptığın için sevdim Reis.
Ben seni 15 , 19 ,20' li yaşalrda ki çocukların katili olduğun için sevdim Reis.
Ben seni sosyal medya da seni eleştiren sanatçıları içeri aldırdığın için sevdim Reis.
Ben seni çaldığın milyon dolarlar için sevdim Reis.
Ben seni Dini duyguları kullanarak insanların maneviyatını suistimal edip beyinlerini yıkadığın için sevdim Reis.
Ben seni hırsız olduğun için sevdim Reis.
Oğlun arabasıyla birine çarpıp öldürdüğü halde hiç bir ceza almamasına sebep olduğun için sevdim Reis.
Ben seni oğlun Gemicikler alırken işçileri emekçileri süründürüp, zengin elit tabakaların servetine servet kattığın için sevdim Reis.
Ben seni türbeye füze attırma girişiminde olduğun için sevdim Reis
Ben seni Cumhuriyet tarihinin En büyük yolsuzluğunu en büyük hırsızlığını yaptığın için sevdim Reis.

Biz seni sevdikde sevdik hırsız katil faşist dikdatör reis bozuntusu...

reis bile çalıntı yahu .s.s.s

yemin ediyom heryerde trolller var qskdfjghfdjsk :D
muyendis arkandayim, bende sevdim onu ^^

akp zihniyeti
10153209_540992356005272_92032576_n.png

cahillerle muhattab olmayın :)

o resimin yerimi burasi?
adamin konusuna ettiniz resmen :d
o resmi payla$acak baska yermi yok :D

Geri