Seni Neden Sevdim REİS???

Konu sahibi son olarak 4162 gün önce görüldü
Siyaseti ve Siyasetçileri SEVMEZDİM.
Seni NEDEN SEVDİM...
Cuma günleri namaza GİDİŞİNİ SEVDİM...
Allaha SECDE EDİŞİNİ SEVDİM...
Tebareke suresini İÇTEN OKUYUŞUNU SEVDİM...
Bir avuç mutlu vede putlu azınlıkla değil,Halkla iç içe OLUŞUNU SEVDİM...
Başbakanları asan darbeci alçaklara hayatı DAR EDİŞİNİ SEVDİM...
İnanç ve demokrasi düşmanı doğan medyasına karşı DİK DURUŞUNU SEVDİM...
PKK ile iş birliği yapıp heronları düşüren,kordinatları değiştiren subay bozuntularına HADDİNİ BİLDİRİŞİNİ SEVDİM...
Ergenekon gibi islam ve halk düşmanı karanlık yapılara ve alçaklara BOYUN EĞMEYİŞİNİ SEVDİM...
Darbe zemini oluşması için kaos hazırlayanların tuzaklarını başlarına GEÇİRİŞİNİ SEVDİM...
Milli güvenlik kurulunda,askerlikten başka herşeye burnunu sokan General bozuntularına BAŞ KALDIRIŞINI SEVDİM...
Darbeciliği ve postal yalayıcılığını gazetecilik zanneden inanç ve demokrasi düşmanı SÖZCÜ,CUMHURİYET,HÜRRİYET,MİLLİYET,POSTA,VATAN müsvettelerini onur ve şereflerini,AYAKLAR ALTINA ALIŞINI SEVDİM...
HSYK,Anayasaya mahkemesi,danıştaydaki halk düşmanı,insanlık yoksunu karanlık bürokratları TEMİZLEYİŞİNİ SEVDİM...
PKK ile İŞ BİRLİĞİ yapan ergenekoncu alçakları dize GETİRİŞİNİ SEVDİM
YÜksek askeri şurada ordudan atılan inançlı subaylara HAKLARINI İADE EDİŞİNİ SEVDİM...
28 ŞUBATTA ülkeyi sömüren DARBECİ ALÇAKLARI MAHKEME ÖNÜNE ÇIKARIŞINI SEVDİM...
İsrail cumhurbaşkanına dünyanın gözü önünde POSTA KOYUŞUNU SEVDİM...
MGK toplantısında DARBECİ GENERAL bozuntusu Şener Eruygura "KES ULAN SESİNİ",diye HAYKIRIŞINI SEVDİM...
Balyoz tutukluları için sesini yükselten IŞIK KOŞANERE "otur oturduğun yerde,ne yapacaksın", diye BAĞIRIŞINI SEVDİM...
YAŞ toplantısında DARBECİ GENERAL BOZUNTUSUNA"bunlar senin işin değil" diye GÜRLEYİŞİNİ SEVDİM
28 şubatın pisliklerini çöpe atmanı,28 ŞUBATÇI ALÇAKLARA İNAT imam hatip okullarının ÖNÜNÜ AÇIŞINI SEVDİM...
Karakol baskınlarına göz yuman,darbe zemini için karanlık senaryolar hazırlayan darbeci alçakları mahkeme ÖNÜNE ÇIKARIŞINI SEVDİM...
İkna odalarında müslüman kızların başını açmak için piskolojik baskı kuran inanç ve demokrasi düşmanı alçaklara İNAT SENİ SEVDİM...
Kimsenin yargılamaya korktuğu,DOKUNULMAZLARA DOKUNDUĞUN için seni SEVDİM...
Dinsiz,islam düşmanı,suratsız,mason cumhurbaşkanlarına inat İNANÇLI OLUŞUNU SEVDİM...
Ülkesini Darbeci generallere peşkeş çekip,şapkasını alıp ortalıktan kaybolan,karanlık ve MASON CUMHURBAŞKANLARINA inat SENİ SEVDİM....
Tarihte ilk defa çetelerin burnunu kırdığı,Türkiye Cumhuriyeti başbakanı müsvettelerine inat SENi SEVDİM...
Darbeci subayların pezevenk dediği,tokat atmaya kalktıkları,cihad için toplanan paraları zimmetine geçirdiği,kendisine oy veren kesimi Milli güvenlik kurulunda darbeci generallere satan,masada dik durmayıp kıvıran başbakan müsvettesine inat BAŞIN DİK,YİĞİTÇE KARŞI KOYUŞUNU SEVDİM...
Amerikan başkanının karşısında ilkokul çocuğu gibi esas duruşta bekleyen başbakan müsvettelerine İNAT DİK DURUŞUNU SEVDİM...
Kişiliksiz,basit,Korkak,inanç ve sevgi yoksunu siyasetçii müsvettelerine İNAT SENİ SEVDİM...
BU ülkeyi babasının çiftliği zanneden,atatükçüllüğü inanç ve kılık kıyafet düşmanlığı anlayan,beyin özürlü putperestlere inat SENİ SEVDİM...
BÜTÜN İNANÇ VE DEMOKRASİ DÜŞMANI POSTAL YALAYICISI,DARBECİ,TETİKÇİ KÖŞE YAZARLARININ,TİYATROCU MÜSVETTELERİNİN VE SİNEMA SANATÇISI BOZUNTULARININ NE MAL OLDUĞUNU,KİMLERE UŞAKLIK ETTİKLERİNİ SAYENDE ÖĞRENDİĞİM İÇİN SENİ SEVDİM...
SADECE ALLAHIN ÖNÜNDE EĞİLİŞİNİ SEVDİM...
BAŞBAKANIM SENİ KOLTUK İÇİN YADA MENFAAT İÇİN DEĞİL,BU YAPTIKLARINDAN ÖTÜRÜ ALLAH İÇİN SEVDİM...

Sen böyle anlatınca bende sevdim, yalanlarını.

Bizim kardeşini öldürmüş bir adam vardı mahallede, namaz da kılıyordu , abdestsiz çıkmazdı. Bilseydim herkesten çok onu severdim..

ya muyendis yapma böyle şeyler. Sev ama dinini değil. Yahudi olsun vicdanlı olsun, imanı inancını zaten Allah için yapıcak

:Dsence

Sen böyle anlatınca bende sevdim, yalanlarını.

Bizim kardeşini öldürmüş bir adam vardı mahallede, namaz da kılıyordu , abdestsiz çıkmazdı. Bilseydim herkesten çok onu severdim..

ya muyendis yapma böyle şeyler. Sev ama dinini değil. Yahudi olsun vicdanlı olsun, imanı inancını zaten Allah için yapıcak

bi tek namazdan niyazdan mı bahsettim ben orda:D burda yazılanların hangisi yalan de bakim:D

her şeklini sev ama bu sebepten sevme demeye çalıştım zaten :) Valla bayan olsan tayyibe istemeye gelirdim seni :dyg:

hahaha:D ben Tayyip'te Beyin yanımda oluşunu değil:D Türkiye'nin başında oluşunu seviyorum:D her şekilde seviyorum zaten:D bu sebeplerde içinde napimmm yaa:D

Bu adam neymiş len, çok yanlış tanımışım ben bu adamı..
Güzel yazı, duygulandım.. paylaştığın için sağol müyendis..

Ben senin 15 yaşında ki cocugun katlediliğini kutlarken sevdim reis.. ben seni annelerin ağıtını alırken sevdim reis.. ben seni hatay da patlamada canını katledilen insanların ölümlerini gorurken sevdim reis.. ben berfu annenin kollarında sevdim seni reis.. ben seni türkiyeyi katlederken iyi insan kotu insan otekilestirdigin zamanlarda sevdim reis..

Ben de reis diyince Alpaslan Türkeş, Sedat Peker falan sandimdi. :p

Ya reis demeseydin keşke.
Aklıma alt komşumuzun köpeği geliyor. Adı reis cunku:(

Bu yazının,forumdaki karşıt görüşlü kişileri germek,kışkırtmak için paylaşıldığını düşünüyorum.Geçen günde Berkin Elvan'ın bir resmi paylaşılmıştı.Bana hiç masum ve samimi gelmiyor.

O zaman Emine Erdoğan konusuda burdakileri sırf başbakan eşi olması sebebiyle kışkırtacak hakaret edeceklerdir.Ben muyendisin sevgisine inanıyorum .

Bu adam neymiş len, çok yanlış tanımışım ben bu adamı..
Güzel yazı, duygulandım.. paylaştığın için sağol müyendis..

rica ederim:)

Ben senin 15 yaşında ki cocugun katlediliğini kutlarken sevdim reis.. ben seni annelerin ağıtını alırken sevdim reis.. ben seni hatay da patlamada canını katledilen insanların ölümlerini gorurken sevdim reis.. ben berfu annenin kollarında sevdim seni reis.. ben seni türkiyeyi katlederken iyi insan kotu insan otekilestirdigin zamanlarda sevdim reis..
yav he he:D

hangi bayrağa selam verdiğin belli değil kardeşim seninde:) anlamadım.

Türk Bayrağından başka bayrak ta mı varmış. hee doğru ya gezi de gördük bir sürü bayrak:D sen hangi bayrağa selam veriyosun peki:D

Bu yazının,forumdaki karşıt görüşlü kişileri germek,kışkırtmak için paylaşıldığını düşünüyorum.Geçen günde Berkin Elvan'ın bir resmi paylaşılmıştı.Bana hiç masum ve samimi gelmiyor.

O konuyu ben actigim icin cevap vereyim sana.
O berkin konusundaki resimde Bakis acisi önemliydi, ama malesef herkes görmek istedigi gibi gördü !

Senin o konuda görmen gereken, Mustafa Sarigül idi.
O gencecik cocuklari örgütleyip, meydanlara saldiginin kanitiydi. Ama Siz bunu görmediniz yada görmek isinize gelmedi :)

Bakis acisi derler buna.

Ben sana onlarca kiskirtici konu gösteririm ve bunlarin hepsini gördün fakat hic böyle bir yorum yapmadin.

Begenmedigin konuya yorum yazmazsin olur biter.
Basbakani öven bir konu nasil olur da kiskirtir sizi?

Konulari provoke etmeyin lütfen.

Ben de reis diyince Alpaslan Türkeş, Sedat Peker falan sandimdi. :p

USTA mı diyeydim:D USTA da olurdu bak:D

Ciddiye mi aldın :)

:D

Ya reis demeseydin keşke.
Aklıma alt komşumuzun köpeği geliyor. Adı reis cunku:(

hahah:D çok reisler tanıdıkta hiç birşey yapmayan:D başlık sana onu anımsatabilirde yaptıklarıyla kimden bahsedildiği anlaşılıyor:D

sen düşünmeye devam et o halde kardeşim:D sana AK Parti ye oy verenlerin taktığı başörtü de samimi gelmiyo:D napalım şimdi illa sana göre mi yaşayalım:D

O zaman Emine Erdoğan konusuda burdakileri sırf başbakan eşi olması sebebiyle kışkırtacak hakaret edeceklerdir.Ben muyendisin sevgisine inanıyorum .

:D teşekkür ederim sevgime inandığın için:D

O konuyu ben actigim icin cevap vereyim sana.
O berkin konusundaki resimde Bakis acisi önemliydi, ama malesef herkes görmek istedigi gibi gördü !

Senin o konuda görmen gereken, Mustafa Sarigül idi.
O gencecik cocuklari örgütleyip, meydanlara saldiginin kanitiydi. Ama Siz bunu görmediniz yada görmek isinize gelmedi :)

Bakis acisi derler buna.

Ben sana onlarca kiskirtici konu gösteririm ve bunlarin hepsini gördün fakat hic böyle bir yorum yapmadin.

Begenmedigin konuya yorum yazmazsin olur biter.
Basbakani öven bir konu nasil olur da kiskirtir sizi?

Konulari provoke etmeyin lütfen.

Berkin Elvan konusunda evet herkes görmek istediğini anlamak istediğini gördü sadece.

Geri