Seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkek,

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
"geçmişte herkes çok büyük hatalar yapmış olabilir , şu an bana "rağmen" cümlesini kullanan bir angutu , sevgili olarak kabul etmemde buna dahil"
diğe kadının cevap vermesi gereken hafif buruk durumdur.

Aslında sadece bugün kabul etmiş olan, geçmişi ise kabul etmeyen ama affeden erkektir. :)

Ender erkek tipidir. Candır. Kıymeti bilinmeli. Umarım nesli tükenmez.

Her defasında bunu senin yüzüne vuracağım mesajını alttan alttan veren erkektir.. Gerçekten kabul eden insan bunun lafını bile yapmaz..

Ben, 'senin geçmişini Skyrim' diyerek kabullenen erkahlerdenimdir.

Sen kimsin de benim geçmişimi cümle içinde kullanıyorsun, kabul etmen lüks mü?
Tapınayım mı ?
Geçmişimi skym bana bi' şey olmasın.

'Ragmen' hemi? Herhalde kabul edecektin. Onun munzurlarina ben cakmazmiyim? Sonrada gelir kapima kendi ettigi sozden af diler. Sozlerine dikkat edeceksin, dikkaaaaat. -.-

eyi bişey değil
demeyin öyle şeyler

Var mıdır öyle erkek

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CevaBı şu olmalı; Ulan hıyar, kabul etmişsen niye bunu söylüyorsun? Bu bir ödül mü? Bu bir ayrıcalık mı? Demek razısın, aba altından sopa mı gösteriyorsun e be g.zekalı! Bunu niye dillendiriyorsun? Bu durumda kadın s..tr git demeli bence.

Oooo mevzu sikintili.

Ben edemem.

Geçmişine rağmen değil , geçmişinle kabul ettimdir.
o cümlenin doğrusu.İkinci cümle insana güven verir , ilki hatalarını yüzüne vurmak için kullanılır.

Geçmişinle kabul ettim de, geçmişine rağmen kabul ettim de bence aynı cins cümleler. "Birini kabul etmek" ne kadar kibirli bir laf öbeği yahu. Birini sevmek değil mi bu işin aslı? Birini seversin, o kadar. Beni kızdırıyonuz ya.

Geri