Seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkek,

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü
"Geçmişini rafa kaldırıyorum, yeri ve zamanı gelince aleyhinde kullanacağım" demek isteyen erkektir.

Geçmişinle problemi yoksa ve olmayacaksa adamın aklına bile gelmez böyle cümleler kurmak. Bir erkek olarak tavsiyem, böylelerinden uzak durun hanımlar.

Güzel bi koz erkeğin elini kuvvetlendiriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etmez ki küçücük bir kavgada suratına vurur.Bende silerim :bekle

Kimin geçmiş mükemmelki kıza yükleneyim lakin,

Tabak ta son mantı tanesi var ve onu o kız yerse değil geçmişi Türk polisleri gelse elimden alamaz

bu sozu soyleyeceksen niye kabul ettin ki diyesi erkektir

istesem olmasaydı da olurdu kaybediceğim hiçbişey yoktunun bi baska deyimi

Rağmen dedi mi erkek kişisi bilelim ki,bilinç altında müthiş bir tehdit var
Kaç kurtar kendini mi demek istediniz şubatın 30 u:)

Seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkeğin Geçmişi Muhtemel karanlıktır...
Rağmenli cümleler karşılıkla kullanıp atmalı ilişkiler için atılan adımlardır kanımca...

Kabuller şartsız şurtsuz amasız lakinsiz rağmensiz olmalı..., bir gelecek inşaası için atılacak karşılıklı güven dolu adımlar olmalıdır... Yoksa tamamı samimiyetsiz ve karşılıklı kullan at temeline dayanır... Sevgi ve saygıdan, olduğu gibi kabulden uzak ve samimiyetsizcedir...

Bilgi - İnanç - Eylem

Eline geçen ilk fırsat ve kavgada seni o geçmişe gömmeyi düşünen erkektir !

kadını "benden başka çaren yok" psikolojisine sürükleyip, kendisine bağımlı yapmaya çalışan erkektir. uzak durmak gerek.

Sanki ben seni geçmişinden ayıklayıp/seçip öyle aldım, çılgın kafalar kafalar.
Ayrıca ortada bir ilişki varsa karşılıklı kabul söz konusudur, beyefendiler kadınları kabul ederken kadınlar da kendilerini kabul ediyordur.
Hani uyandırayım da, sonradan sorun çıkmasın.

Verdiği sözde değeri belli etmek için söylenen hakaret bence. Rağmen ne demek ? Herkes kendi geçmişindeki günahlara baksın deyip susmalı.

geçmişi karıştırmayın birader
hertürlü kabul edersin sevince)

Bu cümleyi duymayı gerektirecek bir şey yapmamalı her iki taraf da. Ha yaptın ve duydun diyelim oradan ve kişiden uzaklaşılmalı çünkü bunu gerçekten sorun etmeyen kişi "kabullenme" gibi bir kelime kullanmaz. Kullanan kabullenememiştir.

Madem kabul ettin yüze vurmanin ne anlamı var
Sanki kendileri dört dörtlük geçmişe sahip ya

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben seni kabul edecek miyim ki bi onu konuşalım istersen?
Geçmişime rağmen geleceğinide ben şeaparım demenin yolu işte.

Geri