Senelerce forumlarda takılıp hiç Nobel alamamış olmak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Benim değerim bilinmiyor diyorum hep ama tınlayan yok. Ben buralarda harcanıyorum. Benden faydalanmak varken, dış kapının dış mandalı muamelesi görmek üzücü. Bir nobel bana çok görüldü.

slkj Sebebini hatırlamıyorum ama kesin haklıyımdır…. haketmediğim bir muamele görmüşümdür……yoksa bu kadar enayi olamam….2. yıldız tilbe vakası yaşanmıştır….
Ekli dosyayı görüntüle 117471

Onu ben de hatırlamıyorum jdjd ama kesin öyle bir şeydir… Adaletin yılmaz savunucusu canımsansa anna jdjd Ben prenses üyeliğimi, dümdüz platin üyeliğin avantajı daha fazla diye vermiştim jfjf Prensesin bir tek rengi güzeldi…

Onu ben de hatırlamıyorum jdjd ama kesin öyle bir şeydir… Adaletin yılmaz savunucusu canımsansa anna jdjd Ben prenses üyeliğimi, dümdüz platin üyeliğin avantajı daha fazla diye vermiştim jfjf Prensesin bir tek rengi güzeldi…
Nebilim ya bizi istedikleri renklere buladılar bi Nobel alamadık onunda bi rengi olurdu...... Acaba ne renk olurdu bu gece uyurken bunu düşünelim skjj zekadan uyuyamıyoruz dediğimizde bizim gece düşündüklerimiz sljn

Geri