Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
slkj Sebebini hatırlamıyorum ama kesin haklıyımdır…. haketmediğim bir muamele görmüşümdür……yoksa bu kadar enayi olamam….2. yıldız tilbe vakası yaşanmıştır….
Ekli dosyayı görüntüle 117471
Nebilim ya bizi istedikleri renklere buladılar bi Nobel alamadık onunda bi rengi olurdu...... Acaba ne renk olurdu bu gece uyurken bunu düşünelim skjj zekadan uyuyamıyoruz dediğimizde bizim gece düşündüklerimiz sljnOnu ben de hatırlamıyorum jdjd ama kesin öyle bir şeydir… Adaletin yılmaz savunucusu canımsansa anna jdjd Ben prenses üyeliğimi, dümdüz platin üyeliğin avantajı daha fazla diye vermiştim jfjf Prensesin bir tek rengi güzeldi…
Nasilll belliiii yoklugunnn nasılllll.....Nebilim ya bizi istedikleri renklere buladılar bi Nobel alamadık onunda bi rengi olurdu...... Acaba ne renk olurdu bu gece uyurken bunu düşünelim skjj zekadan uyuyamıyoruz dediğimizde bizim gece düşündüklerimiz sljn