'Senden Soğudum'' Dese Ne Tepki Verirdiniz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

'Senden Soğudum'' Dese Ne Tepki Verirdiniz?

• Ayrılırım

Kullanılan: 4 16.7%
  • Umursamam

Kullanılan: 4 16.7%
  • Nedenini Sorarım

Kullanılan: 8 33.3%
  • Diğer;

Kullanılan: 8 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
Hımm falan yaparım ben. Buna söylenecek bir şey yok ki.
Hımm derim, tamam derim. Patates ya benden soğuduysa, o düşünsün oturup.

Isıtırız :hile:
:D

Bazen cok takarim kafama bazen umursamam. Kim diyo bunu tabi o onemli :nopsrn: larim dese mesela oyle hmm mmm la gecistirmem :D

Bak ben hiç cilveli olamıyorum cevaplara bak. Ben anca patates diyom, anca hımm.

Soğuduğu halde bunu saklaması kabahat olur zaten

Bak ben hiç cilveli olamıyorum cevaplara bak. Ben anca patates diyom, anca hımm.

Ya Lari, zaten sorun varsa bu onceden soguma zeviyesine gelmeden konusulur. Uzun sureli bir iliskiyse, hemen iki soguma ile bitmez o iliski. Onca yillik sevgi, saygi, ozveri var. varsa sorunlar halledilir, ben korkmam bunlardan karsidaki insanin iyi niyetine guvendikten sonra : )) Ayrica benden soguyacak insan daha annesinin karnindan dogmadi :p Guzel sevmeli insan : ))

Ama daha onemli sorunlar varsa tabi ki o zaman durum farklilasiyor.

Biz bugün ekip başına epey bir soğuduk efendim.

Hiiiigm neden? Derim ancak düzeltmek için değil meraktan. Sonra tamam der azad ederim, kavga gürültü ya da sinir krizi falan olmaz bende. Cirkeflenmem. Yeter ki üslubunu bilsin, edebini ve kalitesini bozmasin.

Kalbime gömerim o zaman.

Ya yorum yaptığım konuları hortlatmasanıza .s

Bir şey diyemem muhtemelen.. Soğudum diyebiliyorsa ilişki çoktan bitmiştir onun nezdinde ve gitmek üzeredir.. Gitmek için yola çıkana kal demek olmaz.. O saatten sonra ne desen boş, ne desen gereksiz ve hükmü yok.. Kalacak olsa zaten soğumaz, veya soğumaya neden olan şeylere birlikte çözüm bulmaya çalışır.. O yüzden soğudum diyene bir şey diyemem.. Belki "Peki !.." derim, ama fazlasını diyemem..

Anladım, derim..
Soğumuşsa soğumustur.

Umursamam çünkü soğuduysa bitmiştir zaten nedenini sorgulamak sadece kafamı boş yere doldurmama sebep olur.

güneş sistemini sokalım.belki ısınırsın.

Ben 10 senelik iliskimi bitirmisim.
Soguduysa baaay canim.​

Bir şey söylemem. bu tarz şeylerde tartışmayı sevmem, kısa keserim uzatmam söyleyeceksem de, zaten bu evreye gelmeden anlayabileceğimi düşünüyorum.

Geri