Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Lari, zaten sorun varsa bu onceden soguma zeviyesine gelmeden konusulur. Uzun sureli bir iliskiyse, hemen iki soguma ile bitmez o iliski. Onca yillik sevgi, saygi, ozveri var. varsa sorunlar halledilir, ben korkmam bunlardan karsidaki insanin iyi niyetine guvendikten sonra : )) Ayrica benden soguyacak insan daha annesinin karnindan dogmadi :p Guzel sevmeli insan : ))
Ama daha onemli sorunlar varsa tabi ki o zaman durum farklilasiyor.
Hiiiigm neden? Derim ancak düzeltmek için değil meraktan. Sonra tamam der azad ederim, kavga gürültü ya da sinir krizi falan olmaz bende. Cirkeflenmem. Yeter ki üslubunu bilsin, edebini ve kalitesini bozmasin.
Bir şey diyemem muhtemelen.. Soğudum diyebiliyorsa ilişki çoktan bitmiştir onun nezdinde ve gitmek üzeredir.. Gitmek için yola çıkana kal demek olmaz.. O saatten sonra ne desen boş, ne desen gereksiz ve hükmü yok.. Kalacak olsa zaten soğumaz, veya soğumaya neden olan şeylere birlikte çözüm bulmaya çalışır.. O yüzden soğudum diyene bir şey diyemem.. Belki "Peki !.." derim, ama fazlasını diyemem..