Sen daha iyilerine layıksın?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Sen daha iyilerine layıksın ...

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Kime cakayim oyumu sevgili Lefty?Kendimi sana biraktim.Iradem elinde.
Gamestop spekulantlari gibi yan cizmiyeyim mi?:D
Bu başlık sayesinde bazı siyasetçileri çok daha iyi anlamış bulunuyorum, iyi empati yaptım.:)

Şimdi politik olma zamanı @Süreyya cığım ve "erkekler bu sözü daha çok kullanır." diyoruz.:)

Kendimi zaman zaman oy isteyen siyasetçiler gibi düşünüyorum ikna etme çabalarımız filan ama biz doğru yolda ilerletiyoruz sevgili forum kullanıcıları bazı kullanıcılar bizi derinden yıksada ayağıma 5 kurşun sıkmış olsam da yıkılmadım ayaktayımmmmmmm haydi sende oyunu ERKEKLER olarak kullan:p

Yosun un yol arkadaşı Lefty.
Yani 2. sayfa da erkek arkadaşından ayrılırken "sen benden daha iyilerine layıksın" diyen bağyannnn :D
Yosun un baskıları yüzünden erkeklere oy kullanıp destek olmaya devam ediyor.

Her şeye rağmen kazanacağız :havalı:

Bu başlık sayesinde bazı siyasetçileri çok daha iyi anlamış bulunuyorum, iyi empati yaptım.:)

Şimdi politik olma zamanı @Süreyya cığım ve "erkekler bu sözü daha çok kullanır." diyoruz.:)
"Anladim ki sen daha iyilerine layiksin."
-"Ne geveliyon yine?"
"Ne bilim.Bir film repliginde duydum.Söylim dedim ya."
-"Kalk suyu isit.Olmazsa cay demleriz."
"Hemen."
Kadin erkek olasi diyalog.

"Müjgan,sen daha iyilerine layiksin."
-"Kimmis bu daha iyiler?"
"Kem küm." (O an kendini kötülemez erkek kimsi)
"Derdin ne Mücahit?"
"Hani diyordum ki, biraz depreşsek yatakta."
-"Tek derdin bu olsun."

Işin girgiri.
Bunlar hep sex sonucuna baglanirina iste..

Güzel hatrina canim Lefty 250 gramlik oyumu erkekler tarafina veriyorum.

Yosun un yol arkadaşı Lefty.
Yani 2. sayfa da erkek arkadaşından ayrılırken "sen benden daha iyilerine layıksın" diyen bağyannnn :D
Yosun un baskıları yüzünden erkeklere oy kullanıp destek olmaya devam ediyor.

Her şeye rağmen kazanacağız :havalı:
Ya baskı yapacağım biri değil Lefty sana yaparım ona yapmam:=)

Yine aynı senaryo ile karşı karşıyayız.
Bayan üyeler kime oy vereceklerini neden @yoSun hanımefendiye soruyorlar anlayamıyorum. Yosun zaten yanlış bir yola girmiş kendisi sizi de o yola sürüklüyor. Bu senaryoda üzülen biz olmayız söyleyim. Pişman olursunuz ama iş işten geçer.
Duygularınız ile oy vermeyi bir kenara bırakın lütfen, hatir gönül için oy kullanmayın, Yosun'un sizi yonlendirmesine, kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Bu baskıcı düzene dur diyin, biz hür irademizle oy vereceğiz diyerek kendisinin sizi etkilemesine izin vermeyin (:

Yine aynı senaryo ile karşı karşıyayız.
Bayan üyeler kime oy vereceklerini neden @yoSun hanımefendiye soruyorlar anlayamıyorum. Yosun zaten yanlış bir yola girmiş kendisi sizi de o yola sürüklüyor. Bu senaryoda üzülen biz olmayız söyleyim. Pişman olursunuz ama iş işten geçer.
Duygularınız ile oy vermeyi bir kenara bırakın lütfen, hatir gönül için oy kullanmayın, Yosun'un sizi yonlendirmesine, kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Bu baskıcı düzene dur diyin, biz hür irademizle oy vereceğiz diyerek kendisinin sizi etkilemesine izin vermeyin (:
Yine çok güldürdün beni sağol:=))))))

Ahmet Kaya'nın dediği gibi.

Bu yolda dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yar göğsüne baş koymadan
Vurulup düşenler oldu

Bir ben ve Millwall kaldı geride !

yapmayın etmeyin canlarım sizde gelin benim yanıma sizsiz eksiğim:=)

Geri