Sen daha iyilerine layıksın?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Sen daha iyilerine layıksın ...

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Eski türk filmi sözleri gibi layık değildin madem neden birlikte oldun demezler mi insana..

Sevgili Sade için tercihimi erkekler seçeneğinden yana kullandım. :)
Kim ilişki bitiminde vicdanını rahatlatmaya ve hissettiği suçluluk duygusunu bastırmaya çalışıyorsa bu cümleyi kullanan da odur. Cinsiyet ve genellemeden bağımsız bir durum.

Yok @Sade nin hatirina oy verdim, şu kişi için suna oy verdim filan olacaksa bu şartlar altında nasıl ilerleyelim ama :p

anket sonunda umarım biri bu sözü kullanarak sevgilisini terk eder <3

Kimse kimseyi hak etmiyor edenler mutlu mesut evlerinde yaşiyorlar zaten :D

yoSun hanımın bu kadar çok merak etmesi yakın zamanda bu sözü duyduğu için mi? kullandığı için mi?
ben de bunu merak ettim.

Direk tokatı basıp geçin daha iyilerineee layıkmışımmmm hııııııı

@Lefty Coolumsu kızlar demis:p
Sağlık olsun @yoSun cuğum, ne diyelim... Hiç ama hiç beklemezdim ancak yapacak bir şey yok.:)

Sonuç olarak manipülasyondan uzak ve herkesin kendi bakış açısını yansıtma fırsatı bulduğu adil bir oylama olduğu kanaatindeyim. Yorumlar ile oylar her ne kadar birbirini tutmuyor gibi görünse de buradan çıkarılacakcak sonuç; asla ve asla baskı ya da etki altında bırakma değil, insanların sabit fikirli olmak yerine değişime ne kadar da açık olduklarının göstergesidir ki bu isimleri canı gönülden tebrik ediyoruz.

Seni de tebrik ediyorum, bizlere görüşlerimizi açıkça yazma fırsatı verdiğin için.:)

Çok adaletli bir oylama oluyor @Türk @Millwall da bu hakikati kabullenmelidir.

yoSun hanımın bu kadar çok merak etmesi yakın zamanda bu sözü duyduğu için mi? kullandığı için mi?
ben de bunu merak ettim.
Ben böyle şeylerle uğraşmam sayın Ç direk ayrılmak istediğimi dile getiririm:D zamanında erkeklerden duydum ama yakın zamanda değil:)

@Süreyya cığım gel de oyunu kullan, bana güven sen:) Eşitlik sağlansın bari de bu kadar çaba boşa çıkmasın.:)

Geri