- Web sitesi
- www.instagram.com
@Anna Karenina @izmirli oyunuzuda kullanır mısınız arkedeşler:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kullandim ki
peki sen mi söyledin sen daha iyilerine layıksın diye sana denmemiş miydi neden kızlara kullandın bebeğimBen kullandim ki![]()
söyle söyle gelsinler hemen kaynaşıp arkadaş oluruz belki erkeklere kullanırlarSemtten arkadaşlara söyleyim de üye olup kızlara oy versinler (:
Benim dedigim Daha cok diye :$ en iyi bahane o geliyormus ozamanlarpeki sen mi söyledin sen daha iyilerine layıksın diye sana denmemiş miydi neden kızlara kullandın bebeğim![]()
Benden haber alamazsanız bu iş tamamdırBulduğunda bize de haber ver, ölmez sağ kalırsak bu haberi kutlarız.![]()
Müge Anlı'ya çıkalım mı?Benden haber alamazsanız bu iş tamamdır![]()
Ben, Demet ve Alişan seviyorum Lefty hanımcımMüge Anlı'ya çıkalım mı?
Bu programları hiç bilmem ama seni bulsa bulsa Müge bulur çünkü kimbilir nerelerde olacaksın?Ben, Demet ve Alişan seviyorum Lefty hanımcım![]()
Ya ponçik, sen lefty ye bike zora ki oy kullandırttın neyin inadı bu1 hafta süresi var beyefendiii kendinize gelin kızlar ayrıca anketi görmemiş galiba![]()
Beni bulsa bulsa Süreyya bulur.Bu programları hiç bilmem ama seni bulsa bulsa Müge bulur çünkü kimbilir nerelerde olacaksın?![]()
ayyy delirme ya kime zorla oy verdirilir hele ki @Lefty hayatta vermez:=)Ya ponçik, sen lefty ye bike zora ki oy kullandırttın neyin inadı bu
Kız önceki sayfada yaşanmış olayı anlatıp kızlar daha çok yapıyo dediği halde erkeğe oy vermek zorunda kaldı.![]()
ikna etmek ayrı zorla kullandırtmak ayrı işte bunu ayırt edemiyorlar Lefty hanımcım:=)@yoSun beni ikna etti arkadaşlar ve ben de erkekler diyorum.![]()
Hiçbir baskıya uğramadan hür irademle oyumu kullandım @Türkikna etmek ayrı zorla kullandırtmak ayrı işte bunu ayırt edemiyorlar Lefty hanımcım:=)