Ağzının yayını bızıklıycam onun ben zaten bi geçireyim elimeoyunlara başlamadan önce alpe rakı içiriyoz dökülüyo :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağzının yayını bızıklıycam onun ben zaten bi geçireyim elimeoyunlara başlamadan önce alpe rakı içiriyoz dökülüyo :d
Sus sus Allaaan cezası sjsjsjsjdb
Bütün forum çalkalandı alüminyum
Erkeksi lezbiyenmişim ben meğer…
Bu Alp bizi bitirdi be şuan jsjsjsjoyunlara başlamadan önce alpe rakı içiriyoz dökülüyo :d
Hoş buldum teşekkürler larienHoş geldiniz heisenberg
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin.

Hoş buldum teşekkürlerrrhos geldin heisenberg![]()
Hoş buldumhoş geldin , Heisenberg ..
We’re back! @Slash @Heisenberg
Ekli dosyayı görüntüle 113317
![]()
gece kulübünde dans eden erkeği bir başka erkeğin ağzından öpmesi.
Fazla uzakta aranmaması gereken, forumumuzda da bulunan kişilerdir bunlar. Onlar kendilerini biliyorlardırwww.forumsal.net
NendkskskdkdkdkdkdkkdkdkdkdkddkkdkdkAlp mi anlattı sana da… Benim gay olduğumu da söyledi mi hiiğğbüne?
Benim üye sözlüğüme iyi yemek yapar yazmış benim içinMadem böyle şeylerin vardı niye bize söylemiyosun biz de kek yerdik
hee.Anaaa üye sözlüğü diye bişey vardı dimi xd
Her şeye de bi bahanen var ha.Hacı telefondan giriyorum imzanı göremiyorum sadece raporlama gözüküyor istersen raporlayabilirim xd
Bu yönde bir talep gelmedi yapmadık bizde jdjsjsMadem böyle şeylerin vardı niye bize söylemiyosun biz de kek yerdik
Biz senin yemeğini yedik mi ya ben hatırlayamadı. JsjsjsjBenim üye sözlüğüme iyi yemek yapar yazmış benim için
keşke yemek sonrası bir kekini göreydik
ev işinden kaçan yeni gelin gibi mezevenk
Biz senin yemeğini yedik mi ya ben hatırlayamadı. Jsjsjsj
Sen öptüğün adamı bile unutmuşsun yemeği de unutmuşsundur normal asadfgh