hoşgeldin bro seni görmek güzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olm nerdesin lan sen köfte? Avustralya’da kendine Victoria’s Secret mankeni olacakken son anda market kasiyeri olmuşçasına bir hanım insan buldu ve buraları terk etti dediydiler senin için. Doğru mu bu çabuk söyle? (Cengo ben)Yine eskilere bi dönüş olur mu bilemedim
Tekrardan selamlar herkese
Mesut brom yine varlığını hissettirdi
Hoşbuldum bro seni görmekte güzelhoşgeldin bro seni görmek güzel
Hoş buldumHoş geldiniz.
Bende alzheimer var. Ne vakit gitmistin ki
Hoş buldumHoş geldin. @Heisenberg
Cengommm brocummmOlm nerdesin lan sen köfte? Avustralya’da kendine Victoria’s Secret mankeni olacakken son anda market kasiyeri olmuşçasına bir hanım insan buldu ve buraları terk etti dediydiler senin için. Doğru mu bu çabuk söyle? (Cengo ben)
böyle sonunda parantez içinde adımı yazınca da facebooktaki akraba terörü gibi oldu.
“öpüyorum canıımm (ben yengen)”
Hoş buldum teşekkürlerHoş geldiniz
Alp mi anlattı sana da… Benim gay olduğumu da söyledi mi hiiğğbüne?Çılgın prag geceleri mi duydum duydum hosgeldiniz xdxdxd
Tek bağlantı gözlük...khjgjfjgjfksjdhdhslawyer niye konu açmış diyorum bende....
merhaba hoş geldin
Sen de mi duydun herşeyi jsjsjsjÇılgın prag geceleri mi duydum duydum hosgeldiniz xdxdxd
O bar da Alp’in bayıldığı gece çok değişik şeyler yaşanmıştı hatırlamak dahi istemediğim xDAlp mi anlattı sana da… Benim gay olduğumu da söyledi mi hiiğğbüne?
Hoş buldum teşekkürlerHoş geldiniz
Hoş buldum yenidenhoş geldin yeniden (:
lawyer niye konu açmış diyorum bende....
merhaba hoş geldin
Çok tanıdık bir vibe veriyorsun bana ama hayırlısı bakalımTek bağlantı gözlük...khjgjfjgjfksjdhdhs
Hoş buldum teşekkürlerHoş geldiniz heisenberg
bize öyle bir bilgi gelmemişti :dAlp mi anlattı sana da… Benim gay olduğumu da söyledi mi hiiğğbüne?
Bana söylediginde böyle birşeyi okadar tuhaf hissettim ki cok ta erkeksi bir adamdı nasıl olur falan dedim bunun bir cezası olmalı ya .(Alp mi anlattı sana da… Benim gay olduğumu da söyledi mi hiiğğbüne?
Sus sus Allaaan cezası sjsjsjsjdbO bar da Alp’in bayıldığı gece çok değişik şeyler yaşanmıştı hatırlamak dahi istemediğim xD
Bütün forum çalkalandı alüminyumbize öyle bir bilgi gelmemişti :d
Erkeksi lezbiyenmişim ben meğer…Bana söylediginde böyle birşeyi okadar tuhaf hissettim ki cok ta erkeksi bir adamdı nasıl olur falan dedim bunun bir cezası olmalı ya .(
oyunlara başlamadan önce alpe rakı içiriyoz dökülüyo :dBütün forum çalkalandı alüminyum