Selamlar

Konu sahibi son olarak 567 gün önce görüldü
Hoş buldun mu sitemizi?

Boş buldum diyormus Lupe kslm

Boş buldum diyormus Lupe kslm
Bir kızın giyiminden ne olduğunu anlarsın. İnsanların da kelimelerinden. Çünkü kelimeler karakteri ve ruhu yansıtır. Boş bulsaydım akıllı bildiğim bir kızdan buranın tavsiyesini almazdım. Sapyo olduğumu da baştan belirtmiştim zaten.

Biz hepimiz zaten sapyoseksüeliz. Sapyo diye diye sap gibi kalmış da olabiliriz kslks

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Biz hepimiz zaten sapyoseksüeliz. Sapyo diye diye sap gibi kalmış da olabiliriz kslks
Bunu sizi tanımadan bilemem. Çünkü sapyoseksüelim deyip de kök beşin karesi nedir diye sorduğum soruya 5 dakika da bile cevap veremeyen zeka gerileri tanıdım. Allahtan köklü veya kesirli sayı denklemi sormadım yoksa Harezmi'nin kabrine gidip soru sormaya kalkardı oda 10 yılı bulurdu. Demem ki zekanızı ve fikrinizi görmeden size sapyo demem. Ülkemizde zaten eğitimin ve öğretimin de hali ortadayken.

Site güzel. İnsanlar güzel olduktan sonra sıkıntı olmaz. Ama giyimine baktım açık tenlisin. Dövmeler yakışmış olsa da pastel renkler senin tenine daha güzel gider. Parfümünü de ona göre seç. Daha böyle derin aromatik kokular misal.
Aksine gothic benimsediğim bir tarz değil. Esneğim giyim konusunda. Ultra rahat ve nasıl eserse öyle giyiniyorum.
Ha öyle bile olsa yine de yakıştırırız. şimdi kıyafet üzerinden kişilik analizi mi yapacaksın, yoksa stil ikonluğu mu? Kişiliğime gelicek olursak, benzersiz.. Tavsiye ve ya öneriye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Zaten başkasının fikirleri ve beğenisi doğrultusunda da asla giyinmem. Zahmet oldu teşekkürler.

Aksine gothic benimsediğim bir tarz değil. Esneğim giyim konusunda. Ultra rahat ve nasıl eserse öyle giyiniyorum.
Ha öyle bile olsa yine de yakıştırırız. şimdi kıyafet üzerinden kişilik analizi mi yapacaksın, yoksa stil ikonluğu mu? Kişiliğime gelicek olursak, benzersiz.. Tavsiye ve ya öneriye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Zaten başkasının fikirleri ve beğenisi doğrultusunda da asla giyinmem. Zahmet oldu teşekkürler.
Yo senin gibi bir kıza ne yapacağını söylemek zaten aptallık olur. Ben sadece yorum yaptım. Beğenmen veya beğenmemen için değil. Beğenmeyebilirsin de. Başkalarının lafıyla da hareket etmeyeceğini tahmin ediyorum. Çünkü karakterin oldukça sert bir yapı da.
Ayrıca bana da bir zahmet olmadı. Olsaydı söylerdim. Ki lafını esirgeyen birisi de değilim. Onun haricinde bende teşekkür ederim. Ortam güzel yani.

allah kurtarsın arkadaşım. yeni üye gelmez diyenlere kapak niyetine girişini yapmış yeni üyemiz.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri