Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boyunuzda boyuma uyuyorsa niye olmasın? Sonuçta Edi ile Büdü büyümüş bir nesiliz. Ama bizde genellikle boylar uyuşsa da zekalar uyuşmuyor toplumda. Sonrası da zaten önce evlilik sonrasında müge anlıdaki arınma gecesi oluyor.OoOo yaşı yaşıma, huyu huyuma mı?….. hoş geldiniz….
Hoş bulduk hacı babam. Merak etme icra sevmiyorum ben. Mala çökmeyi sevmem. Kendi eliyle vermeleri daha güzel oluyor.Icra kurulu baskani cikti herif dikkatli olun. Hosgeldin hacı
uln be… şu ana kadar çok iyi gidiyordunuz ama şimdi bir şey oldu… nasıl desem… serçe sen söyle, sen bilirsin….Boyunuzda boyuma uyuyorsa niye olmasın? Sonuçta Edi ile Büdü büyümüş bir nesiliz. Ama bizde genellikle boylar uyuşsa da zekalar uyuşmuyor toplumda. Sonrası da zaten önce evlilik sonrasında müge anlıdaki arınma gecesi oluyor.
Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey olmuştur.uln be… şu ana kadar çok iyi gidiyordunuz ama şimdi bir şey oldu… nasıl desem… serçe sen söyle, sen bilirsin….
Aklına mukayyet ol. Başka bişey demiyorum Sjsjssjuln be… şu ana kadar çok iyi gidiyordunuz ama şimdi bir şey oldu… nasıl desem… serçe sen söyle, sen bilirsin….
Senin bu arkadaş çabuk devre yakacak bir baağğyana benziyor. Yanılıyor muyum?Aklına mukayyet ol. Başka bişey demiyorum Sjsjssj
Sana da şunu derim o arkadaş çok güzel harcar : DSenin bu arkadaş çabuk devre yakacak bir baağğyana benziyor. Yanılıyor muyum?
İddialı konuşma iddialıSana da şunu derim o arkadaş çok güzel harcar : D
koç burcuymuş… allaha havale ediyorum.ksjsjSana da şunu derim o arkadaş çok güzel harcar : D
Ama harcar @Stockholm Sendromu n işi harcamak : Dİddialı konuşma iddialı.
Hoşbulduk.Hoş geldiniz. @WarrenBuffett
Teşekkürler. Fakirlerin gizli dostu, zenginlerin açık dostu ben.Neyse hoş geldiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 78894
Zaten tüm kadın milleti bizi Allah'a havale eder. O derece bezerler ama sonunda da teslim olurlar. Savaş stratejisi malum.koç burcuymuş… allaha havale ediyorum.ksjsj