Selamlar, sevgiler ve saygılar. Güzel memleketimin, güzel insanları.

Konu sahibi son olarak 2888 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba insan,

Gözlerin teması olmasa:u4: da gönüllerin ıraklaşmak tan(Bir atasözünü çürütmek acı versede güzel bir olay bu.) öte durduğu:hile: bu 0011010101 ortamında herkese hoş muhabbet, hoş görü, hoş kelam dilerim. Ben aslında kimle neyi nerede nasıl konuştuğumu ne yaptığımı unuturum. Bu konu başlığı neydi onuda unuttum:lls:(şaka şaka).

Küre-i Arz'dan Arş'ı Âlâ'ya kadar var olan eşref-i mahluka saygı duyar ötelemeden kucak açarım. Siz ister kabul edin beni ister etmeyin. Ama ben yine buralarda bir yerdeyim ve herkesi severim Yaradan dan ötürü.

:çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy::çy:
Not: Çayada bayılırım yalnız haaaaa...

(bkz : hayırlı olsun kardeş internet bağlatmışsın)

Kabul etmiyorum diyenler 1 :D biz burdaa hamsi sevmeyiz aslan :D

Aleykum selam lakin bence cok yanlis geldiniz. Bu sevgi pitircigi hallerinizle sizi burada cig cig yerler gibime geliyor ki baslamislar bile ;d

Aleykum selam lakin bence cok yanlis geldiniz. Bu sevgi pitircigi hallerinizle sizi burada cig cig yerler gibime geliyor ki baslamislar bile ;d

:haha::haha: Kesinlikle öyle. Ama ne yapalım insanoğlu işte iyiside vaaar kötüsüde. Hepsi benim türdeşim. Hepimizin içinde aynı tabiat var. herkesin oranları farklı.

Lakin konuda ben hatamı kabul ettim zaten ama anlatmak istediğimi kimsenin anlamaya niyeti yok. Sağlık olsun Eğlensin gençlik onlarada malzeme lazım.:hello:

Hepinize Teşekkür ederim hoşbulduk dostlar.

Hoş geldiniz
Gözümüz sizi nerden ısırıyor acaba (hep ısırıyo gibi hissettme durumumuz var da )

Hoş geldiniz
Gözümüz sizi nerden ısırıyor acaba (hep ısırıyo gibi hissettme durumumuz var da )

Valla ne yalan söyliyim. forum dünyasında çokca aktif idim. Hangi sitelerdi emin olun unuttum. En son bir 10 sene önce forum kurcaladığımı hatırlıyorum. Yani birine benzetiyor olabilirisiniz üslup olarak. Derler ya "İnsan insana benzer."

Valla ne yalan söyliyim. forum dünyasında çokca aktif idim. Hangi sitelerdi emin olun unuttum. En son bir 10 sene önce forum kurcaladığımı hatırlıyorum. Yani birine benzetiyor olabilirisiniz üslup olarak. Derler ya "İnsan insana benzer."

Nick ver :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri