Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kim lan
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuluna yeni biri gelmiş. Kitaplarını ve eşyalarını koyduğu dolabın yanında göz göze geldiği kişilere merhaba diyor ve birileriyle tanışıyor. Sen yeni gelen kişinin dolabına yaklaşıyor yüzün ona dönük ve başkasına yeni kişiyi işaret ederek.
"Bu kim lan.:kabadayı:"
Diye giriş yapıyorsun. Her yerde böyle mi tanıtırsın kendini. Böyle bir intikal mi verirsin ortama. Lahmacunlu arkadaşım.
Sağ ayağımlan besmele çekerek girmiştim aslında konuna buda yetmeye bilir diye lababo bölgesine gidip abdest almak üzere ayağa kalkmış bulunduğum an mesaji bu şekilde yollamayı uygun görmüş olmalıyım ki şimdi içinde bulunduğumuz duruma zemin hazırlamış oldum.
Yoksa normalde hoşgeldiniz falan yazılıyor gülücük falan atanda var tabi , bu samimiyetimi hissettirmek adına yaptığım bir davranış biçimi krşm.
Adın nedir
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşk.Abdestini al sen yine ihmal etme. Namaz abdestsiz, aşağı yada yukarı kimse mesnetsiz olmaz. İçinde bulunduğun durum diye birşey yoktur. Kendini içine soktuğun hal vardır. Herkes herşeyi kendi yapar kendine.
-De unuttum bana bir hatırlatır mısın Sağ ayakla girdiğin yerlere oturarak mı giriyorsun da ayağa kalkma ihtiyacı gerekiyor.
Sahi biz yürümeyi ve selam vermeyi ne zaman unuttuk.... :lls: :lls: :lls: