A.s hoş geldin. Can sıkıntısına bire birdir forumlara üye olmak. Bazen canını daha da sıkabilir ama şimdilik konumuz bu değil![]()
hoş bulduk şimdilik sıkıntı yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
A.s hoş geldin. Can sıkıntısına bire birdir forumlara üye olmak. Bazen canını daha da sıkabilir ama şimdilik konumuz bu değil![]()
Hoşgeldiniz . Bende Kayseri de yaşıyorum burası da çok sıkıcı (:
hoş buldum
Kayserili arkadaş var da çok beğeniyor Kayseriyi. Öve öve bitiremedi Kayseriyi![]()
Biri kayseri mi dedi :dusun:
Kayseri candır. Geçiş yap sen oraya. Kampüste inşaat var şu an ama güzel olacak, adamlar işi biliyor.
Kampüsünü herkes çok beğeniyor
başvuru yapacağım kabul ederlerse geçerim
![]()
Hastanesinin kampüste olmasından şikayet ederdim başlarda, tek kötü yanı o idi ama sonradan keşke bizim okulun içinde olsa demiştimKesin başvur. Üni olarak iyidir, şehir düzenlidir, ortamını kurarsan ayrılmak istemezsin falan filan.. Bölümün ne bu arada? Kaçıncı sınıfsın bi de?
hoş buldum
Kayserili arkadaş var da çok beğeniyor Kayseriyi. Öve öve bitiremedi Kayseriyi![]()
Biri kayseri mi dedi :dusun:
Kayseri candır. Geçiş yap sen oraya. Kampüste inşaat var şu an ama güzel olacak, adamlar işi biliyor.
Öve öve neyibi bitiremiyorlarmış anlayamıyorum. Aceba onların bildiği ve benim bildiğim Kayseri farklımı ki ? Tam bir emekli şehri. Sosyal hayat sıfır. Geçiş yapmak gibi bir hata yapma. Üniversitesi güzel ama şehir olarak ve şehrin içindeki insanlara yönelik faaliyetler ve sosyallik olarak çok geride
Öve öve neyibi bitiremiyorlarmış anlayamıyorum. Aceba onların bildiği ve benim bildiğim Kayseri farklımı ki ? Tam bir emekli şehri. Sosyal hayat sıfır. Geçiş yapmak gibi bir hata yapma. Üniversitesi güzel ama şehir olarak ve şehrin içindeki insanlara yönelik faaliyetler ve sosyallik olarak çok geride
Kaman gibi yaniburada öyle anlattıklarınla farkı yok
En iyisi Ankara
![]()
Orada yine kampüs var burada o da yok okul lise görünümünde kimse üniversite demez
büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1. yılım ama Kayseri de büro bölümü var mı onu bilmiyorum
Ben de bilmiyorum bi araştır bak bakalım. Allah yar ve yardımcın olsun
Kayseri sakin bi şehir. Düzenli. Türkiye'nin her yerinde artık insanlar öyle. Bence Kayseri insanı abartılıyor. Evet asosyal ama arada bi basket maçı oluyor, tavsiye ederim![]()