keroLayn
Gümüş Üye
alcatraz34 kıymetini bil. Şu an orada olmak için otobüs kaçırmak için neler vermezdim naaannnn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alcatraz34 kıymetini bil. Şu an orada olmak için otobüs kaçırmak için neler vermezdim naaannnn
İnsanlarına fazla bir diyeceğim yok. Bir iki tane alışveriş merkezi var zaten oralarda olmasa insanlar zaman geçirecek yer bulamıyor![]()
Bence kapalı alanlara tıkılıp kalmak yerine ortam kurup o alışveriş merkezlerinden talasa kadar yürümek daha zevkli idibence kıymetini bilin. Gerçekten güzel bir şehir. Bundan 5 yıl önce ilk gittiğimde ilk tepkim ne işim var benim burada olmuştu, alışınca ayrılık zor geliyor insana..
Talas'ı çok duydum merak etmeye başladım
Elif gel biz senle şu taraflarda bi yerlerde muhabbet edelimKonunu şettirmek istemiyorum zira sabaha kadar konuşurum ben Kayseri hakkında
![]()
Talas'ı çok duydum merak etmeye başladım
talas'dayım, talas hayranıyım![]()
nasıl bir yer
gençlerle dolu hep üni. ögr. var. Yani cogunlugu oluşturan kısım diyelim. Cafe'lerden gecilmiyor. Sabaha kadar acık restorantlar var. Kocaaa çarşıda sabaha kadar acık tek yer aklıma gelirken talas'da daha fazladır. Talas tek başına bir şehir diyebilirim. Rahat buralar kimse kimseye kolay kolay karışmaz. Komşular yardımsever. "okuyom ben yaa" dedin mi yardımı eksik etmezler saolsunlar![]()
karamanı iyi bilirim heryeri tekel bayi camiden cok şerefim çarpsın
hg keyifli forumlar