Şekeri tamamen hayatından çıkaran insan

• Kullanıcı Ecren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1819 gün önce görüldü
Çayı , kahveyi şekersiz içerek bile başlanabilir

Kendimi bildim bileli şeker kullanmıyorum kendimi bildim bileli göbekliyim.

Şeker ihtiyacımı az şekerli kahveden, sütlü tatlılardan ve arada kaçamak yaptığım ekler, profiteröl, tiramisuuudan alıyorum.. Tamamen çıkarmayı hiç denemedim.

Diyet ürünlerinin arkasını da okurlarsa şekeri bıraktım ve nesfit yiyorum neden olmuyor ehe mehe diyenler durumu idrak eder. Tabii şekeri kilo için değil de direkt sağlık odaklı düşünüp bırakmak lazım, ihtiyacı olanı alır vücut zaten. Endişeye gerek yok. Bir dönem özellikle that sugar izledikten sonra bayağı sürdürmüştüm bu durumu, keçiboynuzu pekmeziyle kek mek yapıyordum... Ah o yaz tatilleri her şeyin katili. Yine de kontrollüyüm, uzun süre uzak durunca zaten ilk yediğin an miden bulanıyor. Harika duygu...

Allah belamizi vereydi de şeker kullanmıyoruz demeseydik. Şeker konusundan laf sokan adamlar var hq ya

Diyet ürünlerinin arkasını da okurlarsa şekeri bıraktım ve nesfit yiyorum neden olmuyor ehe mehe diyenler durumu idrak eder. Tabii şekeri kilo için değil de direkt sağlık odaklı düşünüp bırakmak lazım, ihtiyacı olanı alır vücut zaten. Endişeye gerek yok. Bir dönem özellikle that sugar izledikten sonra bayağı sürdürmüştüm bu durumu, keçiboynuzu pekmeziyle kek mek yapıyordum... Ah o yaz tatilleri her şeyin katili. Yine de kontrollüyüm, uzun süre uzak durunca zaten ilk yediğin an miden bulanıyor. Harika duygu...

Ya zaten diyet urunlerdeki tatlandiricilar daha tehlikeli, direk sekeri ye daha mantikli bence :p

Ya zaten diyet urunlerdeki tatlandiricilar daha tehlikeli, direk sekeri ye daha mantikli bence :p
Ama reklamlardaki ablalar hiç öyle demiyor, kemikleri sayılıyor demek ki bir bildikleri var shini...
Bazı şeyleri anlatmak zordur, o yüzden herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın, biz temiz temiz yaşayalım :p

Ama reklamlardaki ablalar hiç öyle demiyor, kemikleri sayılıyor demek ki bir bildikleri var shini...
Bazı şeyleri anlatmak zordur, o yüzden herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın, biz temiz temiz yaşayalım :p

Kemikler de sayilmasin yahu azcik et de olmali : )) Ben saglik icin vermek istedim, cunku sabah dinc uyanamiyordum. Su an da uyanmak istemiyorum ama calismak istemedigimden :p

sekeri-ve-ekmegi-kesmek_918934_m.jpg

Herkes bi katatay !

Kemikler de sayilmasin yahu azcik et de olmali : )) Ben saglik icin vermek istedim, cunku sabah dinc uyanamiyordum. Su an da uyanmak istemiyorum ama calismak istemedigimden :p
Senin sabahları kendine bakman bütün şeker ihtiyacını karşılar zaten, takviyeye gerek yok <3

Ay icim bi hos oldu .p Melodrammm simdi guzellik uykuma gidebilirim, cok kaybolma ama gun icinde gozlerim ariyor cidden senin mesajlarini : ))
Aynen uyumalıyız, sabaha gözlerimiz şiş şiş olmadan, gözaltlarımız morarmadan prensesler gibi uyanmak için bunu yapmalıyız. Tamam özletmem kendimi, flörtüyle iyi geceleşirken sırıtan ergen yüzü emojisi koyuyorum... iyi geceler <3

Çay ve kahvede tamamen çıkardım. Ama çikolatasız yapamıyorum :/ kabak tatlısı falan bunlar güzel şeyler :hıı:

Beni mutlu eden bir şeyi neden hayatından çıkarayım....
Şüşkoyum mutluyum....

Esmer şeker kullanıyorum, çay şekersiz olmuyor ya. o enfes tadi alamiyosun

Şeker kullanmıyorum filan ama meyvenin ve muzlu sütün kölesiyim. İkisini de balsız tüketmem.

Geri