Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyet ürünlerinin arkasını da okurlarsa şekeri bıraktım ve nesfit yiyorum neden olmuyor ehe mehe diyenler durumu idrak eder. Tabii şekeri kilo için değil de direkt sağlık odaklı düşünüp bırakmak lazım, ihtiyacı olanı alır vücut zaten. Endişeye gerek yok. Bir dönem özellikle that sugar izledikten sonra bayağı sürdürmüştüm bu durumu, keçiboynuzu pekmeziyle kek mek yapıyordum... Ah o yaz tatilleri her şeyin katili. Yine de kontrollüyüm, uzun süre uzak durunca zaten ilk yediğin an miden bulanıyor. Harika duygu...
Ama reklamlardaki ablalar hiç öyle demiyor, kemikleri sayılıyor demek ki bir bildikleri var shini...Ya zaten diyet urunlerdeki tatlandiricilar daha tehlikeli, direk sekeri ye daha mantikli bence :p
Ama reklamlardaki ablalar hiç öyle demiyor, kemikleri sayılıyor demek ki bir bildikleri var shini...
Bazı şeyleri anlatmak zordur, o yüzden herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın, biz temiz temiz yaşayalım :p
Senin sabahları kendine bakman bütün şeker ihtiyacını karşılar zaten, takviyeye gerek yok <3Kemikler de sayilmasin yahu azcik et de olmali : )) Ben saglik icin vermek istedim, cunku sabah dinc uyanamiyordum. Su an da uyanmak istemiyorum ama calismak istemedigimden :p
Ay icim bi hos oldu .p Melodrammm simdi guzellik uykuma gidebilirim, cok kaybolma ama gun icinde gozlerim ariyor cidden senin mesajlarini : ))Senin sabahları kendine bakman bütün şeker ihtiyacını karşılar zaten, takviyeye gerek yok <3
Aynen uyumalıyız, sabaha gözlerimiz şiş şiş olmadan, gözaltlarımız morarmadan prensesler gibi uyanmak için bunu yapmalıyız. Tamam özletmem kendimi, flörtüyle iyi geceleşirken sırıtan ergen yüzü emojisi koyuyorum... iyi geceler <3Ay icim bi hos oldu .p Melodrammm simdi guzellik uykuma gidebilirim, cok kaybolma ama gun icinde gozlerim ariyor cidden senin mesajlarini : ))