Şekeri tamamen hayatından çıkaran insan

• Kullanıcı Ecren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1819 gün önce görüldü
Kendisine en büyük iyiliği yapmış insan.

Kilosunu rahatlıkla kontrol altına alabilecek insan.

Çıkaramamıştır.

Eskiden kahveyi şekerli içerdim. Daha sonra orta, şimdi de az şekerli içiyorum. Yakında sade içeceğim gibi görünüyor. Şeker ile ilgili sorunum yok ama fazla kullanmamak gerek.(:

Şeker sevdiğimiz bir şey, getirdiği kilo ve selülüdlere de kapımız açıktır...​

Bunun bir de sadece çaya şeker koymayıp yanında tatlı tuzlu ne varsa götüren tipleri var.Sorarsan yooo şeker kullanmıyorum derler.

Şekerli sıvı almazsında arada tatlı çikolata yemeden duramazsın inanmam.

Vücut şekeri ister.
Tamamen kesemezsin ancak şekeri işlenmiş şeker olarak tüketmezsin.
Yardımcı gıdalardan illaki şeker alırsın.

Ben bunu 1 ay kadar denedim.
Yaptigim tek sey rafine seker yememek ve paket gida tuketmemekti. Ilginc bir sekilde 1 ay icerisinde mideniz kuculuyor, caniniz artik onlari istemiyor. Daha dinc oluyorsunuz.

Surekli yapmaya gerek yok, arada 2-3 hafta rafine sekeri hayatinizdan cikartip duzene sokabilirsiniz kendinizi. O donemlerde bile haftada 1-2 kacamak yapilabilir, sorun olmuyor : ))

Edri’nin de dedigi gibi dogal yollardan aliyorsunuz o sekeri, meyveler ozellikle inanilmaz saglikli bu noktada : )) Vucut istiyor zaten.

Ben bunu 1 ay kadar denedim.
Yaptigim tek sey rafine seker yememek ve paket gida tuketmemekti. Ilginc bir sekilde 1 ay icerisinde mideniz kuculuyor, caniniz artik onlari istemiyor. Daha dinc oluyorsunuz.

Surekli yapmaya gerek yok, arada 2-3 hafta rafine sekeri hayatinizdan cikartip duzene sokabilirsiniz kendinizi. O donemlerde bile haftada 1-2 kacamak yapilabilir, sorun olmuyor : ))

Edri’nin de dedigi gibi dogal yollardan aliyorsunuz o sekeri, meyveler ozellikle inanilmaz saglikli bu noktada : )) Vucut istiyor zaten.

Eee sonra sonra:WrBj6q:

Allah korusun.

Forma cok guzel giriyorsun : ))

Yanaklarin da basli basina seker onlari napcan hic tüketmesen de hii

Bu arada şeker derken sadece sakkaroz (sofra şekeri) mi kast ediliyor yoksa tüm karbonhidratlar mi? ikincisiyse akil kari değil.
Bazen görüyorum "karbonhidrati hayatindan cikar" falan yaziyorlar cx cx cx

Yanaklarin da basli basina seker onlari napcan hic tüketmesen de hii

Bu arada şeker derken sadece sakkaroz (sofra şekeri) mi kast ediliyor yoksa tüm karbonhidratlar mi? ikincisiyse akil kari değil.
Bazen görüyorum "karbonhidrati hayatindan cikar" falan yaziyorlar cx cx cx

Yok yahu sadece bildigimiz rafine seker bu, cayina keke filan kattigin. Zaten ben bu diyetlerin hepsine uyuz oluyorum, insan vucudu istiyor, dengede yedikten sonra sorun yok : ))

Keki W bile iyi yapamiyormuş bana yap diyor

Geri