Şehir yaşamından uzaklaşmak istediğiniz zamanlar oluyor mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü

Şehir yaşamından uzaklaşmak istediğiniz zamanlar oluyor mu?​

Çok bunalıp yorulduğumda evet bazen yoğun tempo uzaklaşmayı mecbur kılabiliyor.

şehirden uzaklaşmak demeyelim ama ruhum kalabalık alanlara ait değil.
bu yüzden daha sakin ortamları daha çekici buluyorum, bir nevi huzur isteği gibi bir şey.

• Beğen
Tepkiler: W
Lefebvre nin dediği gibi fazla curcuna sevmem ben de.

Ama şehirde yaşamak isterim. İstediğim zaman istediğim şeye erişebileceğimi biliyor olmak bile iyi bir his.

Sehir hayatini sevmiyorum Allah bana nasip etmesin o kalabalik icinde yasayip olmeyi.

benim ruhum emekli. kalabalık olmayan güzel sahil kasabası.. var bir hayalimiz.

ASLA.

nerede kalabalık, nerede parti, orada Meli..

SEX, DRUGS N ROCK'N ROLL

Evde yalnız olup şehir yaşamını tercih ederim. Köy, kırsal en çok bir hafta cazip gelebilir.

Arkadaşlar, köy, kasaba, kırsal kesimlerde yaşam daha zor. Öyle bir cazibesi falan yok. Uzaktan güzel geliyor, içine girince bir hafta durmaz şehir hayatına alışmış kişi.

çoğu gitti şu kadarı kaldı
gölü falan var

hic buyuk sehirlerde yasamadim ben. gezme amacli gittigimde bile kalabaliktan tansiyonum dusuyor :d ben bir kasaba hayatini biliyorum. kucuk, temiz, herkesin birbirini tanidigi ve toprak/yesillik alani olarak zengin, her seye ve herkese yakin bir kasabada yasiyorum ve bunun disinda hicbir yerde yasayamam galiba. sehirde yapamam, koyde de yapamam (koyde kendime ait ev ve alanim, etrafimda kardeslerim ve arkadaslarim olursa yapabilirim btw).

Yazlık bir yerde kutu gibi bir ev olursa denize de yakın olursa seve seve yaşarım ben seviyorum dağ ova ruhumu dinlendiriyor

Yazlık bir yerde kutu gibi bir ev olursa denize de yakın olursa seve seve yaşarım ben seviyorum dağ ova ruhumu dinlendiriyor

ben de aynen bunu yaptım, gittim denize 150 metre uzaklıkta olan bir yazlık aldım. gidiyorum yazın, sırtıma havlumu atıp donumla çıkıyorum denize giriyorum yüzüyorum yine donumla geri dönüyorum. balkonumda denize karşı viskimi ya da biramı yudumluyorum. yazın günü birlikçiler geliyor hafta sonları kalabalıklaşıyor ama şehrin keşmekeşliğinden iyidir. önümüzdeki beş yıl içerisinde emekli moduna bağlamak istiyorum. çalışmak bana göre değil.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
ben de aynen bunu yaptım, gittim denize 150 metre uzaklıkta olan bir yazlık aldım. gidiyorum yazın, sırtıma havlumu atıp donumla çıkıyorum denize giriyorum yüzüyorum yine donumla geri dönüyorum. balkonumda denize karşı viskimi ya da biramı yudumluyorum. yazın günü birlikçiler geliyor hafta sonları kalabalıklaşıyor ama şehrin keşmekeşliğinden iyidir. önümüzdeki beş yıl içerisinde emekli moduna bağlamak istiyorum. çalışmak bana göre değil.
Sen bunu trde nasıl yapabildin yazlık almak için Bi 40 sene çile çekmen gerekmiyor mu Sjssjsjsj

İşte istediğim şey hayalimi yaşıyorsun bravo :))

Sen bunu trde nasıl yapabildin yazlık almak için Bi 40 sene çile çekmen gerekmiyor mu Sjssjsjsj

İşte istediğim şey hayalimi yaşıyorsun bravo :))

36 yaşımdayım, 18 yaşımdan beri bir dönem yurt dışında, bir dönem türkiye'de çalışıyorum. ömrümün yarısı çalışmakla geçti. e yapayım o kadar. amele de değiliz elimizde kalifiye bir meslek var. lüks olmasa da kazanıyoruz. ben yazlığı aldığımda 260 bin liraydı, 160 bin lira peşinat, 100 bin lira kredi çekmiştim. heeey. şimdi olmuş 2,5 - 3 milyon lira.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
şehir hayatını seviyorum ben
kırsaldan kaçarım

36 yaşımdayım, 18 yaşımdan beri bir dönem yurt dışında, bir dönem türkiye'de çalışıyorum. ömrümün yarısı çalışmakla geçti. e yapayım o kadar. amele de değiliz elimizde kalifiye bir meslek var. lüks olmasa da kazanıyoruz. ben yazlığı aldığımda 260 bin liraydı, 160 bin lira peşinat, 100 bin lira kredi çekmiştim. heeey. şimdi olmuş 2,5 - 3 milyon lira.
İşte sen " zeki adam mı paralı adam mı?" sorusunun tam anlamıyla cevabısın zeki adam parayı bi şekilde kazanıyor.
İçinde minik karameller olması dileği ile :d

Geri