Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazlık bir yerde kutu gibi bir ev olursa denize de yakın olursa seve seve yaşarım ben seviyorum dağ ova ruhumu dinlendiriyor
Sen bunu trde nasıl yapabildin yazlık almak için Bi 40 sene çile çekmen gerekmiyor mu Sjssjsjsjben de aynen bunu yaptım, gittim denize 150 metre uzaklıkta olan bir yazlık aldım. gidiyorum yazın, sırtıma havlumu atıp donumla çıkıyorum denize giriyorum yüzüyorum yine donumla geri dönüyorum. balkonumda denize karşı viskimi ya da biramı yudumluyorum. yazın günü birlikçiler geliyor hafta sonları kalabalıklaşıyor ama şehrin keşmekeşliğinden iyidir. önümüzdeki beş yıl içerisinde emekli moduna bağlamak istiyorum. çalışmak bana göre değil.
Sen bunu trde nasıl yapabildin yazlık almak için Bi 40 sene çile çekmen gerekmiyor mu Sjssjsjsj
İşte istediğim şey hayalimi yaşıyorsun bravo)
İşte sen " zeki adam mı paralı adam mı?" sorusunun tam anlamıyla cevabısın zeki adam parayı bi şekilde kazanıyor.36 yaşımdayım, 18 yaşımdan beri bir dönem yurt dışında, bir dönem türkiye'de çalışıyorum. ömrümün yarısı çalışmakla geçti. e yapayım o kadar. amele de değiliz elimizde kalifiye bir meslek var. lüks olmasa da kazanıyoruz. ben yazlığı aldığımda 260 bin liraydı, 160 bin lira peşinat, 100 bin lira kredi çekmiştim. heeey. şimdi olmuş 2,5 - 3 milyon lira.