Şef Ve çalışanlarla Bugün kavga Ettim

Konu sahibi son olarak 1856 gün önce görüldü
Kusura bakma da kız Migros çalışanı üst amirleri ne derse onu uygulamak zorunda. Kızın işini yapması kaşar sıfatını alması anlamına mı geliyor? Bir sigara taş çatlasa 10 liradır. Bu kadar yaygara koparmışsınız da haksızsınız. Öncelikle bir bayana küfürlü konusmamayı öğrenmelisiniz. Sigarada değişim var mı yok mu bilemiyorum, doğrudur olmayabilir.
Kavasını kırcam yazmışsın, kafa mı bu? Kaba ve sert tavır almışsınız; artı kıza kaşar sıfatını kullanmışsın; bunun için bile özür dilemen gerekiyor. Bence biraz empati yap. :) O kız benim sevgilim, kardeşim olsa ve öyle davransalar ne yapardım? Bence haklı veya haksız olduğunun cevabını bulacaksın.

O kızcağızın abisi, kuzenleri, fitness yapan arkileri yok mu sanıyorsun?
Peki ya mahalledeki delüğanluları saymadın mı?
Ya migrosun nakliyatçılarına ne dersin? Nasırlı eller?

Onların hepsi toplansa kavanı kırsa hoşuna mı gidecek?
Hangi birine kava atabileceksin?
Hangi birini kavalayacaksın?
Kava bulma bizimle.
Elemanonline hala aktif mi bu arada?
Kariyer?
Bak bakalım iş var mı oralarda.

abi ikinci kez okuyunca olayı çözdüm ben. bakın şimdi gökhan kasiyer kızdan hoşlanıyor ki onu görmek için sigarayı ordan alıyor. değişim sürecinde kıza sarf ettiği kaba sözlerle kıza erkek egemen bi ilişki istediğini belli ediyor. kızla şefin arasında bir şey kesin var çünkü kız şefi arayıp şikayet ediyor gökhanı. birbirlerine telefon numaralarını verdiğini öğrenen ve hayalleri yıkılan gökhan bu sefer de kıza haklı olarak kaşar diyor.

1. Bana Oğlan'lı moğlanlı konuşma.
2. Gençliği Senden öğrencek Değilim üzülüyorsan Bir Binadan Atla.
3. Sana saygı çercevesinde birşeyler yazıyorsak bana saygılı birşekilde yaklaşmanı beklerim.

Seni Bu yazından Dolayı kutluyorum, herhalde beni anlayan tek kişi sensin.

Emir vaki veren Şef'tir.

Burda uzun uzun bişeyler yazmışsın, ama burda sadece o kasiyer kızı düşünerek yazmışsın.

Öğlen Saat : 13:50 Yol paraları Alıyorduk ve 100 lira'yı 1 TL olarak bozuk yaptıracaktım ve ben migrosa girip sorduğumsa ise bana, ben nerden bulayım sana bende 50 tl bozuk var onuda sana veremem kusura bakma onu sana verirsem müşterilere ne vereceğim diye bararak konuşan bir Kız.
Ve ben Hiç birşey demeden Çekip gittim.

Bana çıkıp Haksızsın diyorsun, Çoğu migros'taki kasiyerler Sigarada Dahil Bütün ürünleri değiştirebiliyor Elinde Fiş olduğu sürece. Ben konuşmayı bilmiyorumuşum.
Ben o sigarayı alırken ordaki kız birtane ürün değiştirdi. Bana gelince neden değiştirmedi?
Bakın diyorum Bu sigarayı 2 dakka önce burdan aldım ama bunun montellası olacakmış değiştirebilirmisiniz? dediğimde ise bana fişin yok dedi nedemek bu? demekki değişiyormuş. Fişi çıkardım buyrun dedim ordan biri atladı bu kaçak sigara olmadığını nerden bilelim dedi? belkide kaçak sigarayla değiştirdin bunu getirdin dedi. Burda konuşmayı Bilmeyen ben'miyim Sizce Onlardamı Bir Sorun var? Eh bende o Sinir hali ile daha dedım 2 dakka önce burdan aldım nasıl kaçak sigara ile değiştire bilirim? lafıma hala dır dır uzatıp ben tamam diyip kapıdan cıkmaya doğru gidip ve bana hala ordan konuşuyorsa Dua etsin ona orda küfür Etmemişimde kes lan sesini demişim, Bu yüzden beni şikayet ediyor şefe. Çıkıp burda demişsinki konuşmayı öğren Bu duruma Anca Sana Gülerim ben.

Ve kizi yine suclayacak birsey bulamadim belki cidden yoktu sadece 50 tl var die da bozamiyordu Parayi .yada ben mi cok iyimser olmaya calisiyorum anlamadim ki .
eger ki burda ki gibi kibar sekilde sordu isen her sözümü geri alirim ama ilk basladiginda lanli lunlu konusunca o konuya vardim yalan yok.
ozaman kiz cins :T: senin cevapta su olsaydi müdürü cagirirmisin diye belki öyle hizaya gelirdi hallederdi ..müdürden korkulur ya cogu zaman.

AliceWonder haklısın yazyağmurların altında Güneş parlarken bakmak lazımdı gözlerine sonrasinda ise hayıdır neyin var hüzünlü geceye dönmüşsün sözlerıyle yaklaşmak lazımdı değilmi.

Anlamamak icin direniyorsun cümlelerimi farkinda misin ?
sadece kibar olsaydin bu basina gelmezdi düsüncesindeyim belki de basima bu tarz hic gelmedigi icin seni de ben anlamiyorum:dyg:
Hala daha neyi uzatiyoruz bilemedim ki .
haklisin diyince mi dalga gecmeyi birakicaksin ?

Anlamamak icin direniyorsun cümlelerimi farkinda misin ?
sadece kibar olsaydin bu basina gelmezdi düsüncesindeyim belki de basima bu tarz hic gelmedigi icin seni de ben anlamiyorum:dyg:
Hala daha neyi uzatiyoruz bilemedim ki .
haklisin diyince mi dalga gecmeyi birakicaksin ?
Est Dalga Geçmiyorum Geçmem :)

Geri