Şef Ve çalışanlarla Bugün kavga Ettim

Konu sahibi son olarak 1855 gün önce görüldü
Merhabalar, Ben Eskiden Acayip derecede Sinirli ve Öfkesine Yenik düşen Biriydim Korkusuzca Herkeze Her türlü her yerde Gider yapardım, Artık zaman Geçtikce kendimi baya bi geriye çektim Ara sıra Yine deliriyorum tabikide Beni deli eden kendilerini akıllı sanan Boş insanlardır.
Eh kendini kurnaz ve çakal sanan bir cok insan var. şuan ki halimle Beni çalışan işciler şefler veya dışardaki yeni tanıyan insanlar Çok saf Birisi olarak biliyorlarki bunuda kendim yapmış birşeyim herneyse.

Konuya gelince Bugun Bana migrostan sigara almamı söylediler Aldım Ama o sigaranın nanelisi olanından istemiş dediki şef Değiştir değiştirmezler dedim değiştirirler dedi, Gittim Tekrar Migrosta çalışan kız Dediki : değiştiremem dedi.

Bendede temizlik kıyavetleri vardı, dedimki az önce bu sigarayı almaya geldiğimde bir Adamın ürününü Değiştirdiniz Bu sigarayı neden değiştirmiyorsunuz? Fiş yok elinde dedi Çıkardım verdim Bu seferde dediki, nerden bilelelim bu sigayı Sen kaçak sigarayla değiştirdin? Ve o sırada bıdı bıdı ederken kes lan dedim sesini cıktım dışarıya ama delirdim.. Gökhan dedim neyse boş ver Gittim şefe değiştirmıyorlar dedim şef Gitti kız beni şikayet etmiş kes lan sesini dediğim icin kızdan özür dileyecekmişim???

Beni Aradı şef Gökhan acilen geliyorsun kızdan özür diliyosun!!! dedi Emir vaki? hayatta en cok nefret ettiğim şeydir.

DEdim abi gelemem işim var Bırak gel Gelemem dedim hala bırak gel dedi, Gelmiyorum lan dedim.

Tamam ozaman dedi yarın özür dilersin sonra geldi yanıma sen nasl konuşuyorsun benle dedim ozaman dedim s. git kendin al sigaranı dedim Bizler sizlerin köpeği değiliz dedim bizler burda köpek gibi çalışıyoruz insanlar azımıza s..yor dedim kim özür diliyorda 1 Tane kaşara özür dilicem dedim? Varsa aranızda öyle bir kral başbakan Gelsin dedim özür diletsin hatta dedim işten kov beni dedim bu yüzden, müdür geldi Çekti beni kenara konuştuk vs olay kapandı.

Sizce Haklımıyım Haksızmı?

Bu olayda kızda kaşarlık bi durum göremedim

Hiç haz etmiyorum şöyle konuşmalardan.

Offf offf. Beni anlamayacağını biliyorum ama sizin gibilerin hakkını savunurken yine karşımıza sizi çıkarıyorlar. Siz de çıkıyorsunuz yani... Migrosta çalışan kız da işçi ve sen de işçisin ve birbirinize bakış açınıza bir bakın hele?

Migros çalışanının iletişiminde sorun olduğunu düşünüyorum, olumlu bir şekilde çözülebilirdi olay ve böyle sonuçlanmayabilirdi.

Ben olsam o şefin o tarafına o sigarayı asdffdsss böyle şeyler oluyor be kardesim hayatta yapman dediğin seyler hayat boyu karsina çıkıyor insanın ayakcılık askerde başlıyor iş hayatında devam ediyor.Doğru bildiginden sasma sen haklısn kendini kullandırtma

Evet Arkadaşlar Birazdan işe Gidicem, Şef Bana Yine özür dile diyecek Gidicem şefe kava Atıcam.
İlla Beni Eski Gökhan yapıcak işten kovulursam Gelip ilk şeyi yazarım

İşten kovuldum diye flkdsfldfds

olm kızın suçu yok.9.5 liralık sigara için dokuz mahalleyi karıştırmışsın.git de bacım kafam bozuktu afedersin bitsin gitsin.ha tabi böyle Bi olay yaşanmadı senin fantezi dünyan o başka

olm kızın suçu yok.9.5 liralık sigara için dokuz mahalleyi karıştırmışsın.git de bacım kafam bozuktu afedersin bitsin gitsin.ha tabi böyle Bi olay yaşanmadı senin fantezi dünyan o başka

Saçma Sapan Konuşup Durma. kim olum onlar kralindan Özür Dilemem.

Bu Arada ŞEf'le kavga Ettim, Burnunu kırdım Ve İşten Çıkarıldım..

Kava mı attın şefe?

Kırmızıloçı yazı stilin çok krizma Gökãn.

Geri