Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kimse dayak atmadı yemedi.oğlanın fantezileri bunlarSen olsan napardın.
Kafamı atarsın yoksa kaş göz mü yapardın.
kimse dayak atmadı yemedi.oğlanın fantezileri bunlar
işte gençlik ne halde gör.çok üzülüyorum.Yahu ben onu dikkate bile almadım zaten.
Onu dikkate alsam senin mesajını göremezdim.
Kalpten giderdim sanırım.
Emir vaki kim?Beni Aradı şef Gökhan acilen geliyorsun kızdan özür diliyosun!!! dedi Emir vaki? hayatta en cok nefret ettiğim şeydir.
DEdim abi gelemem işim var Bırak gel Gelemem dedim hala bırak gel dedi, Gelmiyorum lan dedim.
Tamam ozaman dedi yarın özür dilersin sonra geldi yanıma sen nasl konuşuyorsun benle dedim ozaman dedim s. git kendin al sigaranı dedim Bizler sizlerin köpeği değiliz dedim bizler burda köpek gibi çalışıyoruz insanlar azımıza s..yor dedim kim özür diliyorda 1 Tane kaşara özür dilicem dedim? Varsa aranızda öyle bir kral başbakan Gelsin dedim özür diletsin hatta dedim işten kov beni dedim bu yüzden, müdür geldi Çekti beni kenara konuştuk vs olay kapandı.
1. Bana Oğlan'lı moğlanlı konuşma.
işte gençlik ne halde gör.çok üzülüyorum.
Seni Bu yazından Dolayı kutluyorum, herhalde beni anlayan tek kişi sensin.Birtane de naneli alsaymış yani hayret bişey arkadaş şefe bak çocuk gibi sigara değiştirmeye gönderiyor.
Emir vaki veren Şef'tir.
Emir vaki kim?
İnsanlar a.. s... o kız fink mi atıyor orada?
Burda uzun uzun bişeyler yazmışsın, ama burda sadece o kasiyer kızı düşünerek yazmışsın.Haksizsin kendi kendine efeleniyorsun herkese konusmasini bilsen bu kisima gelmezdi mesele.
Madem kararsiz kalip bu konuyu bizlerle paylasiyorsun dogru olani yapmakta senin elinde gidip özürdile herkesten.