Şef Ve çalışanlarla Bugün kavga Ettim

Konu sahibi son olarak 1857 gün önce görüldü
Bende Kasiyerim ve cidden Sigaralarda Degisim olmuyor.
Biraz Sert ve Hircin Bir yapiniz var sanirim
Yalnis yaklasmissiniz. Bayaninda Arkasindan Kasar Diyerek Gunahina Girmisiniz..

Birtane de naneli alsaymış yani hayret bişey arkadaş şefe bak çocuk gibi sigara değiştirmeye gönderiyor.

Beni Aradı şef Gökhan acilen geliyorsun kızdan özür diliyosun!!! dedi Emir vaki? hayatta en cok nefret ettiğim şeydir.

DEdim abi gelemem işim var Bırak gel Gelemem dedim hala bırak gel dedi, Gelmiyorum lan dedim.

Tamam ozaman dedi yarın özür dilersin sonra geldi yanıma sen nasl konuşuyorsun benle dedim ozaman dedim s. git kendin al sigaranı dedim Bizler sizlerin köpeği değiliz dedim bizler burda köpek gibi çalışıyoruz insanlar azımıza s..yor dedim kim özür diliyorda 1 Tane kaşara özür dilicem dedim? Varsa aranızda öyle bir kral başbakan Gelsin dedim özür diletsin hatta dedim işten kov beni dedim bu yüzden, müdür geldi Çekti beni kenara konuştuk vs olay kapandı.
Emir vaki kim?
İnsanlar a.. s... o kız fink mi atıyor orada?

Cool_Story_Bro,_Obama.png

Haksizsin kendi kendine efeleniyorsun herkese konusmasini bilsen bu kisima gelmezdi mesele.
Madem kararsiz kalip bu konuyu bizlerle paylasiyorsun dogru olani yapmakta senin elinde gidip özürdile herkesten.

gotcha2 ya ayni kisi yada kankasi :T: dir muhtemelen ilgi cekmeyi seven tipler .
:T:

işte gençlik ne halde gör.çok üzülüyorum.
1. Bana Oğlan'lı moğlanlı konuşma.
2. Gençliği Senden öğrencek Değilim üzülüyorsan Bir Binadan Atla.
3. Sana saygı çercevesinde birşeyler yazıyorsak bana saygılı birşekilde yaklaşmanı beklerim.

Birtane de naneli alsaymış yani hayret bişey arkadaş şefe bak çocuk gibi sigara değiştirmeye gönderiyor.
Seni Bu yazından Dolayı kutluyorum, herhalde beni anlayan tek kişi sensin.

Emir vaki kim?
İnsanlar a.. s... o kız fink mi atıyor orada?
Emir vaki veren Şef'tir.

Haksizsin kendi kendine efeleniyorsun herkese konusmasini bilsen bu kisima gelmezdi mesele.
Madem kararsiz kalip bu konuyu bizlerle paylasiyorsun dogru olani yapmakta senin elinde gidip özürdile herkesten.
Burda uzun uzun bişeyler yazmışsın, ama burda sadece o kasiyer kızı düşünerek yazmışsın.

Öğlen Saat : 13:50 Yol paraları Alıyorduk ve 100 lira'yı 1 TL olarak bozuk yaptıracaktım ve ben migrosa girip sorduğumsa ise bana, ben nerden bulayım sana bende 50 tl bozuk var onuda sana veremem kusura bakma onu sana verirsem müşterilere ne vereceğim diye bararak konuşan bir Kız.
Ve ben Hiç birşey demeden Çekip gittim.

Bana çıkıp Haksızsın diyorsun, Çoğu migros'taki kasiyerler Sigarada Dahil Bütün ürünleri değiştirebiliyor Elinde Fiş olduğu sürece. Ben konuşmayı bilmiyorumuşum.
Ben o sigarayı alırken ordaki kız birtane ürün değiştirdi. Bana gelince neden değiştirmedi?
Bakın diyorum Bu sigarayı 2 dakka önce burdan aldım ama bunun montellası olacakmış değiştirebilirmisiniz? dediğimde ise bana fişin yok dedi nedemek bu? demekki değişiyormuş. Fişi çıkardım buyrun dedim ordan biri atladı bu kaçak sigara olmadığını nerden bilelim dedi? belkide kaçak sigarayla değiştirdin bunu getirdin dedi. Burda konuşmayı Bilmeyen ben'miyim Sizce Onlardamı Bir Sorun var? Eh bende o Sinir hali ile daha dedım 2 dakka önce burdan aldım nasıl kaçak sigara ile değiştire bilirim? lafıma hala dır dır uzatıp ben tamam diyip kapıdan cıkmaya doğru gidip ve bana hala ordan konuşuyorsa Dua etsin ona orda küfür Etmemişimde kes lan sesini demişim, Bu yüzden beni şikayet ediyor şefe. Çıkıp burda demişsinki konuşmayı öğren Bu duruma Anca Sana Gülerim ben.

işte gördüğünüz gibi sigarann birçok zararının yanısıra, merkezi sinir sistemi üzerinde de gayet zararlı olduğunu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

kamu spotu

Kamu spotu değil olm bu bildiğin prezervatif reklamı .s

mentollü malbuş içen adamdan ne hayır bekliyorsunuz ki abicim.

bizim Bi klinik şefi vardı (kadın doçent) 2001 içiyordu.uzun.

istedigin kadar gül yorum yapmak suc degil
Ya hem soruyorsun hemde cevabim hos gelmiyor .
O yazdigin ayri birsey tamam gicik gidilmis tipinden ötürü o da burda da cok yapilir yabanci uyruklulara biliriz azicik ama türkiye de böyle yapilmasi ilginc.ben seni düsünerek de yazdim arkadasim ne olursa olsun saygisiz davranma diye sinirlenmissin tamam anladik sinir bozucu bir durum olmus yine de sakin davranabilirdin fis burda kameralari arastirin vs diyip sakin bir sekilde de olabilirdi ki bunu da cok iyi yapabilirdin.simdi onlarin edepsizliginden ne farkin var.

+sorma ozaman bizlere yada her cevaba hazirlikli ol.

bu konu konu bile değil nereye taşıyalım niye taşıyalım

Geri