Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu ile ilgili yazmadigin surece silecegim iki mesajini sildim ikisinde de hakaret icerigi vardi konu ile ilgili dusunce varsa yazabilirsin insanlara hakaret etmeden tabi becerebilirsen@Sanem bu konudaki mesajım neden silindi, niye bildirim gelmedi artık kafanıza göre beğenmediniz mesajları siliyor musunuz bu kadar da olmaz forumu daha da ne kadar batirabiliriz diye çalışıyorsunuz
Hakaret mi vardı, neyse gülüp geçiyorum, devam et sen bu kafayla yakında silecek mesaj da bulamayacaksınKonu ile ilgili yazmadigin surece silecegim iki mesajini sildim ikisinde de hakaret icerigi vardi konu ile ilgili dusunce varsa yazabilirsin insanlara hakaret etmeden tabi becerebilirsen
Sen kendin daha düne kadar en keskin Pekerciydin. Ne e zaman Çakıcı piyasaya çıktı üç kuruşa satıp birden en keskin Çakıcı dostu oldun.Bakıyorum da herkes Peker ci olmuş, devam